Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

AC/DC a lansat o nouă piesă, "Realize" de pe viitorul album, "POWER UP"

AC/DC tocmai a lansat un nou single, "Realize" extras de pe viitorul album, "POWER UP". Acesta va debuta pe 13 noiembrie şi a fost deja anticipat cu o campanie amplă de teasing, ce ne-a promis un sound old school, dar şi multă energie. Puteţi asculta piesa în articol.

Publicat

pe

Coperta Single AC/DC Realize
Coperta Single AC/DC Realize │ FOTO: AC/DC

Legenda hard rock din Australia revine după o pauză de 6 ani de la materialul "Rock or Bust" cu albumul nou "Power Up". Primul aperitiv muzical ne-a fost servit deja prin single-ul "Shot In the Dark", lansat pe 7 octombrie 2020. Festinul continuă cu proaspăt lansatul "Realize", care etalează o voce excelentă a lui Brian Johnson, revenit în acţiune, alături de chitara creativă şi explozivă a lui Angus Young. La chitară ritm şi backing vocals de la AC/DC se află Stevie Young, contribuind la atmosfera hard rock a track-ului.

Pe Cliff Williams îl regăsim la bas, iar Phill Rudd bate în tobe plin de zvâc. "Power Up" este un album ce include 12 piese, iar tracklist-ul îl găsiţi mai jos:

1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

Acest material discografic a fost realizat pornind de la ideile lăsate în urmă de fratele lui Angus Young, Malcolm Young, care a încetat din viaţă în 2017. Solistul Brian Johnson a declarat recent că speră ca acest disc să inspire o nouă generaţie de fani AC/DC. A făcut aluzie şi la faptul că ar vrea ca tinerii, în loc să se uite la dansuri pe TikTok să se ducă la magazine de instrumente şi să cumpere o chitară. "Power Up" este înregistrat într-o vervă creativă fără precedent, pe parcursul a 6 săptămâni în august şi septembrie 2018.

Alături de trupă s-a aflat producătorul Brendan O'Brien, care a colaborat cu formaţia şi la albumele "Black Ice" din 2008 şi "Rock or Bust" din 2014. Iniţial LP-ul trebuia să vină la început de 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei. Acum aflăm că vor exista multiple ediţii speciale ale sale, inclusiv unele pentru colecţionari şi deluxe. Va exista şi o variantă unicat Deluxe, cu un buton lateral care activează un logo luminos AC/DC, în vreme ce începutul piesei "Shot In the Dark" răsună din difuzorul cutiei.

La interior se află un CD, o cărticică cu 20 pagini cu fotografii în exclusivitate şi un vinil LP de 180 de grame. Ultimii ani au fost grei pentru trupă, între moartea lui Malcolm Young, plecarea lui Johnson din cauza problemelor cu auzul şi apoi plecarea lui Rudd (probleme cu legea) şi Williams. Reuniunea a avut totuşi loc până la urmă, iar acum clasicul AC/DC a revenit, plin de energie şi idei noi.

PUBLICITATE
Comentează

Clipul zilei

La 7 ani, un copil cântă "Highway to Hell" de parc-ar fi reîncarnarea lui Bon Scott - VIDEO

Hard rock-ul a pus stăpânire pe Jesús del Río, un copil de 7 ani venit la The Voice Kids Spania. Nu e o exagerare să spui că membrii AC/DC ar putea să-l ia în considerare pentru un duet cu Brian Johnson, versiunea sa pentru "Highway to Hell" fiind electrizantă, mai ales când suprapui timbrul vocii sale peste chipul lui angelic.

Publicat

pe

Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania
Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania │ FOTO: Captură Youtube

Dacă se întreba cineva de ce emisiunile de talente ca American Idol și The Voice sunt atât de longevive, clipul prezentat în acest articol ar putea să ofere un răspuns. Momentele extraordinare neașteptate, amestecate cu reacțiile celor din juriu sunt ingrediente sigure pentru viralizarea anumitor live-uri din cadrul unor astfel de concursuri. E nevoie, desigur, și de participanți carismatici, dar când vorbim despre o emisiune cu copii, ca în cazul de față, acest element e asigurat din start. N-ai cum să nu fii plăcut de telespectatori când ești de-o șchioapă, ai curajul să vii să cânți pe o scenă mare și mai ai și un pic de talent.

În cazul lui Jesús del Río e vorba de ceva mai mult talent. Dincolo de carisma lui de copil plăpând, puștiul are, cu adevărat, o voce mare pentru cei 7 ani ai săi, contrastul dintre agresivitatea interpretării și apariția lui angelică făcând deliciul publicului. Timbrul său s-a potrivit excelent pe "Highway to Hell", chiar dacă versiunea lui e ceva mai pițigăiată.

Așa cum era firesc, toți antrenorii și l-au dorit în echipă (mai puțin David Bisbal, pentru că a fost blocat de unul dintre colegi). Puștiul nu a părut deloc intimidat de entuziasmul tuturor celor din sală, răspunzând foarte relaxat și direct la toate întrebările pe care le-a primit după momentul său. Potrivit spuselor lui, a descoperit că are voce la 6 ani, adică anul trecut, prima piesă pe care a învățat să o cânte fiind chiar "Highway to Hell".

Apariția lui în cadrul acestei emisiuni îl va ajuta, cel mai probabil, dacă va alege să-și facă o carieră în muzică. Nici nu mai contează pe ce loc va termina concursul, important e că publicul l-a văzut pe Jesus (no pun intended) și că momentul lui s-a viralizat.

VIDEO: Jesús del Río cântă 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania

Citește în continuare

Trending