Urmărește-ne în Social Media

AC/DC - Shot In The Dark

Rock-ul pe care AC/DC îl face de aproape 50 de ani nu s-a diluat, după cum se simte și din sound-ul pur în aerul expirat de membrii formației în clipul "Shot In The Dark". Trupa este pregătită să-și reia activitatea, prestația surprinsă în clip fiind testamentul formei excelente în care se află cu toții.

După multe teasere în online, AC/DC a lansat în sfârșit videoclipul noului single "Shot In The Dark". Filmat anul acesta în Amsterdam, în regia lui David Mallet, clipul le-a oferit membrilor formației oportunitatea de a se reîntâlni și a repeta din nou împreună.

"Era aranjat totul pentru a face un videoclip și ne-am gândit că am putea găsi cu ocazia asta o locație pentru a exersa - să vedem cum ne descurcăm live și dacă tehnologia lui Brian [care îl ajută să audă]  funcționează", a povestit Angus Young.

Totul a decurs excelent, după cum însuși vocalistul brian Johnson povestește.

"Am cântat "Back in Black" imediat. Dacă îmi iese piesa asta, îmi iese orice. Și am putut să aud totul. Am trecut prin "Shot Down in Flames", "Hell Ain't a Bad Place to Be" - întregul set. Am repetat 15 zile, non-stop. Chitarele se auzeau atât de bine. Am spus: <<Angus, pot să aud fiecare notă pe care o cânți>>. Și el mi-a răspuns: <<Oh, atunci ar fi cazul să repet mai mult>>....ăsta e simțul umorului tipic lui Angus. A fost o experiență grozavă."

Într-un alt interviu, acordat pentru NME, Angus a detaliat și cum a luat naștere noul album "POWER UP". Multe dintre riff-uri i-au aparținut lui Malcolm Young, Angus confirmând astfel declarațiile inginerului de sunet Mike Fraser.

"Ne-am reîntâlnit în 2018 și am lucrat la o mulțime de idei pe care Malcolm și eu le-am avut de-a lungul anilor.

Erau piese AC/DC la care nu apucaserăm să lucrăm și a fost grozav când toată lumea a acceptat să facă parte din asta. Am reușit să recuperăm ceea ce publicul recunoștea a fi AC/DC încă din 1980, când Bon Scott a murit."

Albumul "POWER UP" conține 12 piese noi. Discul va fi lansat anul acesta, pe 13 noiembrie. 

Tracklist AC/DC - POWER UP:

 1. ‘Realize’
 2. ‘Rejection’
 3. ‘Shot In The Dark’
 4. ‘Through The Mists Of Time’
 5. ‘Kick You When You’re Down’
 6. ‘Witch’s Spell’
 7. ‘Demon Fire’
 8. ‘Wild Reputation’
 9. ‘No Man’s Land’
 10. ‘Systems Down’
 11. ‘Money Shot’
 12. ‘Code Red’

PUBLICITATE
Comentarii