Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Armin Van Buuren a lansat o nouă piesă bună de UNTOLD 2021, "Feel Something"

Armin Van Buuren se pregăteşte de un 2021 în care speră să îşi reia concertele live lansând o nouă piesă. Se numeşte "Feel Something" şi este o colaborare cu Duncan Laurence, câştigătorul Eurovision 2019. Puteţi asculta noul track prin care Armin iese în zona de confort chiar în articol.
Coperta single Armin van Buuren Duancan Laurence Feel Something

Coperta single Armin van Buuren Duancan Laurence Feel Something │ FOTO: Armin van Buuren

Distins drept "DJ-ul numărul 1 al planetei" de 5 ori, Armin van Buuren încearcă ceva nou în această toamnă. Alături de Duncan Laurence, câştigătorul Eurovision 2019 a lansat o piesă sensibilă, care duce cu gândul la Sam Smith şi The Weekend, prin vibe-ul suav. Colaborarea are un uşor aer disco, dat de sintetizatoarele care alunecă uneori spre un Daft Punk mai moale. Armin a creat un instrumental minimalist, scoţând în evidenţă vocea lui Laurence, sensibilitatea şi melancolia sa.

Piesa a debutat pe 6 noiembrie şi este un dance-pop melancolic, dar optimist, cu o vulnerabilitate aparte. Versurile spun clasica poveste a celui care iubeşte şi este rănit, dar "preferă să simtă ceva dureros, decât să fie amorţit". Colaborarea dintre DJ-ul olandez şi Duncan (de asemenea artist olandez) se năştea autnci când cei doi s-au întâlnit prima oară la premiile Top 40 în Amsterdam. Duncan explică astfel inspiraţia din spatele lui "Feel Something":

Scaunul gol din cealaltă parte a mesei din bucătărie, jumătatea goală a unui pat dublu, acel gen de lucru... Chiar dacă doare, este şi o amintire a ceva frumos. Şi despre asta e vorba în "Feel Something". Am compus piesa alături de Leland (Brett McLaughlin, colaborator cu Troye Sivan şi Selena Gomez) şi este despre dorinţa de a simţi CEVA în loc de nimic. Asta chiar dacă îţi poate provoca acel sentiment devastator în stomac sau o lacrimă pe obraz.

Măcar "simţi ceva". Sunt foarte încântat că mesajul piesei ajunge să vadă lumina zilei şi sunt foarte mândru că pot face asta alături de cineva ca Armin.

Armin Van Buuren a avut un an ocupat, în ciuda carantinei şi izolării care l-a lăsat fără concerte. A lansat numeroase single-uri şi albume-compilaţii. Spre exemplu a lansat EP-ul progresiv "The Mask", dar şi piese care duc cu gândul la festivaluri EDM, precum "Tarzan" sau "Boom Boom". Am ascultat şi o altă colaborare în acest an, "Need You Now", înregistrată alături de câştigătorul X-Factor Olanda Jake Reese.

Armin a făcut senzaţie la ultimele ediţii UNTOLD şi a promis că dacă o vor permite condiţiile, va participa şi la UNTOLD 2021. A făcut istorie în 2018, când a mixat 7 ore la UNTOLD.

Citește mai multe despre Armin van BuurenDuncan Laurence
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AC/DC a lansat o nouă piesă, "Realize" de pe viitorul album, "POWER UP"

AC/DC tocmai a lansat un nou single, "Realize" extras de pe viitorul album, "POWER UP". Acesta va debuta pe 13...

Închide