Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Sinead O'Connor va intra într-un program de reabilitare: "Am avut parte de 6 ani extrem de traumatizanți"

Sinead O'Connor a anunțat publicul că va intra într-un program prelungit de reabilitare, ce îi va da peste cap toate concertele de anul viitor. Artista a detaliat într-un mesaj care sunt motivele pentru care simte că are nevoie de tratament.
Sinead O'Conner

Sinead O'Conner │ FOTO: Captură YouTube

Sinead O'Connor va primi tratament pentru adicție și traume emoționale în cadrul unui program de reabilitare ce se va extinde pe parcursul unui an. Artista și-a anunțat fanii că turneul ei din 2021 se va decala, astfel, cu un an.

"Am un mesaj pentru oamenii care au cumpărat bilete pentru concertele de anul viitor: aceste show-uri vor fi amânate până în 2022, pentru ca eu să pot intra într-un program de reabilitare, prin care să primesc tratament pentru adicție și traume emoționale. Am avut parte de 6 ani extrem de traumatizanți, iar acest an le-a pus capac, dar acum va începe recuperarea", a scris Sinead O'Connor într-un mesaj adresat publicului.

Artista a oferit câteva detalii cu privire la problemele pe care le-a avut în familie.

"Ultimul an a fost extrem de traumatizant și din cauza faptului că unul dintre copiii mei nu s-a simțit bine. El și-a revenit, dar mama lui are nevoie de TLC (tandrețe, iubire și grijă). Dacă voi lua această pauză pentru a mă vindeca, mă voi simți excelent pentru tot restul turneelor pe care le voi mai avea. Dacă nu fac asta, nu voi fi pregătită să cânt."

"Industria muzicală este extrem de nemiloasă cu artiștii care trebuie să-și amâne angajamente din cauza problemelor emoționale sau de sănătate mintală"

Sinead a dezvăluit că a pierdut, de asemenea, pe cineva drag în decursul anului, acest eveniment provocându-i o cădere nervoasă, ce a determinat-o "să devină dependentă temporar de un alt drog decât iarba".

În încheierea mesajului său, Sinead le-a mulțumit fanilor pentru sprijin, spunându-le că le va explica pe larg ce i s-a întâmplat după ce va încheia tratamentul.

"Dacă ați ști cum au fost ultimii mei șase ani, ați înțelege despre ce vorbesc. Vă voi explica totul foarte clar în 2022. Industria muzicală este extrem de nemiloasă cu artiștii care trebuie să-și amâne angajamente din cauza problemelor emoționale sau de sănătate mintală."

Sinead O'Connor (53 de ani) s-a convertit la Islam în 2018, schimbându-și numele în Shuhada' Sadaqat. Cel mai recent album, "I'm Not Bossy, I'm the Boss", a fost lansat în 2014.

Citește mai multe despre Sinead O'Connor
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tranda are o piesă nouă cu Jo, "Dansez cu umbra ta" - AUDIO

Tranda a lansat pe final de 2020 un nou material de studio, ce include o colaborare inedită cu JO. Single-ul...

Închide