Urmărește-ne în Social Media

AC/DC - Demon Fire

AC/DC a lansat videoclipul piesei "Demon Fire", care pare o continuare pentru saga "Highway to Hell". Videoclipul este unul animat, întunecat şi dur, masculin şi aminteşte de câteva filme din categoria "cult classic". Vin în minte Sin City, maşina lui Hasselhoff KITT, dar şi "Death Proof" de la Tarantino. Clipul se vede în articol.

"Demon Fire" este cel mai nou single de pe albumul "Power Up", lansat de trupa australiană în noiembrie 2020. Până acum am mai putut asculta single-urile "Shot In the Dark", dar şi "Realize". Doar "Shot In the Dark" a primit un videoclip în care să apară artiştii. Cât despre noul LP, el vine la 6 ani distanţă de la ultimul LP şi este deja foarte apreciat. A debutat pe 13 noiembrie şi în scurt timp a urcat pe locul întâi în topul Billboard 200 şi a cucerit topurile din 18 ţări.

"Demon Fire" pulsează cu energie şi vocea unică a lui Angus Young se aliniază perfect cu chitara tipică AC/DC şi care a definit genul hard rock. Este o piesă a băieţilor răi, a nelegiuiţilor şi a celor care nu respectă reguli şi convenţii. Ne-am imagina aşa ceva pe coloana sonoră a unui film cu bikeri sau poate într-un nivel superior al jocului "Guitar Hero". Dacă priviţi cu atenţie clipul o să observaţi un panou cu grafitti care e tribut pentru chitaristul Malcolm Young, care a încetat din viaţă în 2017. Acolo stă scris "This one's for Mal".

Câteva dintre ideile lăsate în urmă de chitarist au ajuns pe noul disc. De altfel "Power Up" îi este dedicat muzicianului. AC/DC este singura trupă australiană care are un album pe locul întâi în topurile locale în 5 decenii diferite. "Power Up" este şi cel mai bine vândut album din Germania în 2020, când vine vorba de vânzările în prima săptămână. În plus este cel mai rapid vândut album din Marea Britanie în acest an. Înregistrarea sa s-a făcut într-o perioadă de explozie creativă, în august-septembrie 2018 la Warehouse Studios în Vancouver, alături de producătorul Brendan O'Brien.

Acesta a colaborat cu trupa la albumul "Black Ice" din 2008 şi "Rock or Bust" din 2014. Lansarea unui astfel de disc a surprins multă lume, după ce grupul părea a se fi destrămat în ultima jumătate de deceniu. Angus Young a primit o recomandare de la doctor să nu mai concerteze, Malcolm Young a încetat din viaţă, toboşarul Phill Rudd a fost condamnat pentru ameninţări cu moartea şi a părăsit formaţia.

Cumva artiştii s-au reunit şi au găsit spiritul pentru a crea un hit.

PUBLICITATE
Comentarii

Clipul zilei

La 7 ani, un copil cântă "Highway to Hell" de parc-ar fi reîncarnarea lui Bon Scott - VIDEO

Hard rock-ul a pus stăpânire pe Jesús del Río, un copil de 7 ani venit la The Voice Kids Spania. Nu e o exagerare să spui că membrii AC/DC ar putea să-l ia în considerare pentru un duet cu Brian Johnson, versiunea sa pentru "Highway to Hell" fiind electrizantă, mai ales când suprapui timbrul vocii sale peste chipul lui angelic.

Publicat

pe

Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania
Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania │ FOTO: Captură Youtube

Dacă se întreba cineva de ce emisiunile de talente ca American Idol și The Voice sunt atât de longevive, clipul prezentat în acest articol ar putea să ofere un răspuns. Momentele extraordinare neașteptate, amestecate cu reacțiile celor din juriu sunt ingrediente sigure pentru viralizarea anumitor live-uri din cadrul unor astfel de concursuri. E nevoie, desigur, și de participanți carismatici, dar când vorbim despre o emisiune cu copii, ca în cazul de față, acest element e asigurat din start. N-ai cum să nu fii plăcut de telespectatori când ești de-o șchioapă, ai curajul să vii să cânți pe o scenă mare și mai ai și un pic de talent.

În cazul lui Jesús del Río e vorba de ceva mai mult talent. Dincolo de carisma lui de copil plăpând, puștiul are, cu adevărat, o voce mare pentru cei 7 ani ai săi, contrastul dintre agresivitatea interpretării și apariția lui angelică făcând deliciul publicului. Timbrul său s-a potrivit excelent pe "Highway to Hell", chiar dacă versiunea lui e ceva mai pițigăiată.

Așa cum era firesc, toți antrenorii și l-au dorit în echipă (mai puțin David Bisbal, pentru că a fost blocat de unul dintre colegi). Puștiul nu a părut deloc intimidat de entuziasmul tuturor celor din sală, răspunzând foarte relaxat și direct la toate întrebările pe care le-a primit după momentul său. Potrivit spuselor lui, a descoperit că are voce la 6 ani, adică anul trecut, prima piesă pe care a învățat să o cânte fiind chiar "Highway to Hell".

Apariția lui în cadrul acestei emisiuni îl va ajuta, cel mai probabil, dacă va alege să-și facă o carieră în muzică. Nici nu mai contează pe ce loc va termina concursul, important e că publicul l-a văzut pe Jesus (no pun intended) și că momentul lui s-a viralizat.

VIDEO: Jesús del Río cântă 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3