Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

AC/DC va scoate albumul "POWER UP" pe 13 noiembrie - DETALII LANSARE

AC/DC lansează pe 13 noiembrie 2020 cel de-al 17-lea LP. Primul extras pe single a însoțit o campanie de promovare Dodge și dezvăluie un material puternic în stilul inconfundabil al australienilor.

Publicat

pe

Artwork pentru coperta albumului AC/DC - POWER UP
Artwork pentru coperta albumului AC/DC - POWER UP │ FOTO: Columbia Records / Sony Music

Cel de-al 17-lea LP al trupei AC/DC va fi lansat pe 13 noiembrie 2020 prin Columbia Records. Prefațat de single-ul "Shot In The Dark", albumul marchează revenirea pe piață a formației, care nu mai lansase ceva nou din 2014. Între timp, "POWER UP" poate fi pre-comandat, fanii având de ales între ediția digitală, CD, vinil sau cea de lux.

Noua piesă "Shot In The Dark" i-a adus laolaltă pe Angus Young (chitară principală), Brian Johnson (voce), Cliff Williams (bas), Phil Rudd (tobe) și Stevie Young (chitară ritmică). Cântecul a însoțit un spot de promovare (vezi la final) pentru automobilele Dodge, intitulat "Motto de familie" cu actorul Gary Cole.

Pentru "POWER UP", trupa a colaborat din nou cu producătorul Brendan O'Brien, după experiențele anterioare "Black Ice" (2008) și "Rock Or Bust" (2014). Trupa vine cu 12 piese noi, păstrând sunetul legendar AC/DC.

TRACKLIST "POWER UP":

 1. "Realize"
 2. "Rejection"
 3. "Shot In The Dark"
 4. "Through The Mists Of Time"
 5. "Kick You When You’re Down"
 6. "Witch’s Spell"
 7. "Demon Fire"
 8. "Wild Reputation"
 9. "No Man’s Land"
 10. "Systems Down"
 11. "Money Shot"
 12. "Code Red"

Cutia de lux a albumului AC/DC - POWER UP │ FOTO: Columbia Records / Sony Music

Albumul va fi disponibil pe toate platformele digitale. Fanii primesc noua muzică și alături de un pachet de lux, o cutie specială POWER UP cu emblema AC/DC iluminată intermitent. Pe partea laterală a ambalajului sub formă de difuzor există un buton pentru activarea luminii de tip neon. În interior găsim un CD în soft-pack, o broșură de 20 de pagini cu fotografii exclusive, precum și un cablu USB pentru alimentarea cutiei-difuzor.

Spotul Dodge cu noua piesă AC/DC - "Shot In The Dark"

Ascultă toată melodia AC/DC - "Shot In The Dark"

AC/DC este una dintre cele mai influente trupe rock din istorie, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume și 71,5 milioane de albume vândute în SUA. Celebrul disc "Back in Black", dublu diamantat, este "cel mai bine vândut album al vreunei trupe" și "al treilea album după vânzări pentru un artist", comercializându-se în peste 50 de milioane de exemplare. Trupa a fost inclusă în galeria Rock and Roll Hall of Fame în 2003 și a obținut primul premiu GRAMMY în categoria "Cea mai bună performanță Hard Rock" pentru "War Machine" în 2010.

Concertele AC/DC au continuat să umple stadioane, iar trupa să vândă anual milioane de discuri și în mediul digital să genereze miliarde de difuzări. Formația a concertat în România pe 16 mai 2010. Piața Constituției a fost inundată de aproximativ 60.000 de oameni. În deschidere au cântat atunci Down și Iris.

PUBLICITATE
Comentează

Clipul zilei

La 7 ani, un copil cântă "Highway to Hell" de parc-ar fi reîncarnarea lui Bon Scott - VIDEO

Hard rock-ul a pus stăpânire pe Jesús del Río, un copil de 7 ani venit la The Voice Kids Spania. Nu e o exagerare să spui că membrii AC/DC ar putea să-l ia în considerare pentru un duet cu Brian Johnson, versiunea sa pentru "Highway to Hell" fiind electrizantă, mai ales când suprapui timbrul vocii sale peste chipul lui angelic.

Publicat

pe

Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania
Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania │ FOTO: Captură Youtube

Dacă se întreba cineva de ce emisiunile de talente ca American Idol și The Voice sunt atât de longevive, clipul prezentat în acest articol ar putea să ofere un răspuns. Momentele extraordinare neașteptate, amestecate cu reacțiile celor din juriu sunt ingrediente sigure pentru viralizarea anumitor live-uri din cadrul unor astfel de concursuri. E nevoie, desigur, și de participanți carismatici, dar când vorbim despre o emisiune cu copii, ca în cazul de față, acest element e asigurat din start. N-ai cum să nu fii plăcut de telespectatori când ești de-o șchioapă, ai curajul să vii să cânți pe o scenă mare și mai ai și un pic de talent.

În cazul lui Jesús del Río e vorba de ceva mai mult talent. Dincolo de carisma lui de copil plăpând, puștiul are, cu adevărat, o voce mare pentru cei 7 ani ai săi, contrastul dintre agresivitatea interpretării și apariția lui angelică făcând deliciul publicului. Timbrul său s-a potrivit excelent pe "Highway to Hell", chiar dacă versiunea lui e ceva mai pițigăiată.

Așa cum era firesc, toți antrenorii și l-au dorit în echipă (mai puțin David Bisbal, pentru că a fost blocat de unul dintre colegi). Puștiul nu a părut deloc intimidat de entuziasmul tuturor celor din sală, răspunzând foarte relaxat și direct la toate întrebările pe care le-a primit după momentul său. Potrivit spuselor lui, a descoperit că are voce la 6 ani, adică anul trecut, prima piesă pe care a învățat să o cânte fiind chiar "Highway to Hell".

Apariția lui în cadrul acestei emisiuni îl va ajuta, cel mai probabil, dacă va alege să-și facă o carieră în muzică. Nici nu mai contează pe ce loc va termina concursul, important e că publicul l-a văzut pe Jesus (no pun intended) și că momentul lui s-a viralizat.

VIDEO: Jesús del Río cântă 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania

Citește în continuare

Trending