Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Alice Cooper le va citi fanilor povești înfricoșătoare de Halloween

Oricât de înspăimântător ar fi Halloween-ul, mai înspăimântătoare este pandemia de coronavirus. Evenimentele majore care celebrau această sărbătoare au fost anulate, însă iubitorii Halloween-ului nu au fost uitați, iar Alice Cooper se numără prin cei care le vor aduce atmosfera terifiantă pe care și-o doresc.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Alice Cooper a colaborat cu Airbnb, platforma online de închirieri, pentru un eveniment în care legendarul cântăreț le va citi fanilor povești de groază. Intitulată "Spooky Story Time with Alice Cooper", transmisiunea online va avea loc pe 21 octombrie, de la 02:00, ora României.

Livestream-ul va fi înregistrat și urcat apoi atât pe YouTube, cât și pe airbnb.com, iar Alice Cooper își invită fanii să fie alături de el. "The Godfather of Shock Rock" va citi despre păianjeni și spirite, spiriduși, fantome, monștri și mutanți - toate lucrurile sale preferate. De asemenea, muzicianul a promis că se va costuma și le sugerează participanților să facă același lucru.

Fanii pot cumpără bilete începând de astăzi, 14 octombrie, la prețul de 426 de lei. Toate veniturile provenite din vânzarea biletelor se vor duce către North Star Reach, o organizație caritabilă pentru copii.

În luna iulie a acestui an, Alice Cooper a anunțat lansarea propriului lapte cu ciocolată, veniturile provenite din vânzări ducându-se către organizația nonprofit a muzicianului, Solid Rock. În ceea ce privește cariera muzicală, artistul și-a anulat turneul de anul acesta din cauza pandemiei, însă a lansat o nouă piesă, "Don't Give Up", ce are un mesaj de încurajare pentru toţi cei afectaţi de situația actuală.

Trending