Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Alice Cooper le va citi fanilor povești înfricoșătoare de Halloween

Oricât de înspăimântător ar fi Halloween-ul, mai înspăimântătoare este pandemia de coronavirus. Evenimentele majore care celebrau această sărbătoare au fost anulate, însă iubitorii Halloween-ului nu au fost uitați, iar Alice Cooper se numără prin cei care le vor aduce atmosfera terifiantă pe care și-o doresc.

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Alice Cooper a colaborat cu Airbnb, platforma online de închirieri, pentru un eveniment în care legendarul cântăreț le va citi fanilor povești de groază. Intitulată "Spooky Story Time with Alice Cooper", transmisiunea online va avea loc pe 21 octombrie, de la 02:00, ora României.

Livestream-ul va fi înregistrat și urcat apoi atât pe YouTube, cât și pe airbnb.com, iar Alice Cooper își invită fanii să fie alături de el. "The Godfather of Shock Rock" va citi despre păianjeni și spirite, spiriduși, fantome, monștri și mutanți - toate lucrurile sale preferate. De asemenea, muzicianul a promis că se va costuma și le sugerează participanților să facă același lucru.

Fanii pot cumpără bilete începând de astăzi, 14 octombrie, la prețul de 426 de lei. Toate veniturile provenite din vânzarea biletelor se vor duce către North Star Reach, o organizație caritabilă pentru copii.

În luna iulie a acestui an, Alice Cooper a anunțat lansarea propriului lapte cu ciocolată, veniturile provenite din vânzări ducându-se către organizația nonprofit a muzicianului, Solid Rock. În ceea ce privește cariera muzicală, artistul și-a anulat turneul de anul acesta din cauza pandemiei, însă a lansat o nouă piesă, "Don't Give Up", ce are un mesaj de încurajare pentru toţi cei afectaţi de situația actuală.

Citește mai multe despre Alice Cooper
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne ne va spune adio în 2022, anul în care concertele ar putea reveni

Ozzy Osbourne speră să revină pe scenă peste doi ani, pentru a-și lua rămas-bun de la public. În ciuda problemelor...

Închide