Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Alice Cooper vorbește despre efectele pandemiei: "Cred că am anulat peste 120 de concerte"

Alice Cooper a fost surprins de lunga perioadă a carantinei, mărturisind că nu se aștepta ca efectele pandemiei să ajungă la asemenea proporții. Veteranul rocker a anulat peste 120 de concerte, fără a ști deocamdată când se vor reprograma.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Intervievat de 102.9 The Hog, Alice Cooper a povestit cum l-a afectat pandemia și ce făcea atunci când s-a instalat carantina.

"E atât de ciudat pentru noi să avem mai mult de două săptămâni libere. Cred că am anulat peste 120 de concerte. Eram în Europa când s-a întâmplat și ne-au spus: <<Aveți 24 de ore să plecați din Germania înainte să se închidă granițele>>. Și am spus: <<OK, nu vreau să fiu blocat aici pentru trei săptămâni>>. Așa că am plecat.

Mă așteptam ca chestia asta să dureze o lună sau poate două. Nu m-am gândit că se va prelungi până anul viitor", a declarat Alice Cooper.

Vocalistul vede, însă, și o parte pozitivă în tot acest demers al măsurilor de siguranță. Fără turnee, viața sa a devenit mult mai liniștită, având oportunitatea de a-și petrece mai mult timp cu familia sa.

"Pe de altă parte, noi suntem în turneu tot timpul. Dacă nu sunt în turneu cu trupa, sunt cu Hollywood Vampires, cu Johnny Depp și Joe Perry, iar turneul care nu a mai fost era un turneu de 5 săptămâni în Europa.

Așa că toată lumea primește acum o vacanță forțată, iar pentru mine e destul de plăcut. Sunt acasă cu toată familia mea, toți copiii sunt aici. Fiica mea așteaptă un copil, va naște în iulie - va fi cel de-al patrulea nepot.

Așa că e destul de plăcut să ai timp liber, dar fiecare trupă așteaptă să plece asemenea unor cai de curse - suntem nerăbdători să reluăm turneele."

Într-un alt interviu acordat de curând, Alice Cooper a dezvăluit că și-ar dori ca Johnny Depp să fie actorul care să-l portretizeze într-un eventual film biografic. Veteranul rocker e convins că Johnny ar fi cea mai bună alegere, invocând mai multe motive.

Trending