Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Alice Cooper vorbește despre efectele pandemiei: "Cred că am anulat peste 120 de concerte"

Alice Cooper a fost surprins de lunga perioadă a carantinei, mărturisind că nu se aștepta ca efectele pandemiei să ajungă la asemenea proporții. Veteranul rocker a anulat peste 120 de concerte, fără a ști deocamdată când se vor reprograma.

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Intervievat de 102.9 The Hog, Alice Cooper a povestit cum l-a afectat pandemia și ce făcea atunci când s-a instalat carantina.

"E atât de ciudat pentru noi să avem mai mult de două săptămâni libere. Cred că am anulat peste 120 de concerte. Eram în Europa când s-a întâmplat și ne-au spus: <<Aveți 24 de ore să plecați din Germania înainte să se închidă granițele>>. Și am spus: <<OK, nu vreau să fiu blocat aici pentru trei săptămâni>>. Așa că am plecat.

Mă așteptam ca chestia asta să dureze o lună sau poate două. Nu m-am gândit că se va prelungi până anul viitor", a declarat Alice Cooper.

Vocalistul vede, însă, și o parte pozitivă în tot acest demers al măsurilor de siguranță. Fără turnee, viața sa a devenit mult mai liniștită, având oportunitatea de a-și petrece mai mult timp cu familia sa.

"Pe de altă parte, noi suntem în turneu tot timpul. Dacă nu sunt în turneu cu trupa, sunt cu Hollywood Vampires, cu Johnny Depp și Joe Perry, iar turneul care nu a mai fost era un turneu de 5 săptămâni în Europa.

Așa că toată lumea primește acum o vacanță forțată, iar pentru mine e destul de plăcut. Sunt acasă cu toată familia mea, toți copiii sunt aici. Fiica mea așteaptă un copil, va naște în iulie - va fi cel de-al patrulea nepot.

Așa că e destul de plăcut să ai timp liber, dar fiecare trupă așteaptă să plece asemenea unor cai de curse - suntem nerăbdători să reluăm turneele."

Într-un alt interviu acordat de curând, Alice Cooper a dezvăluit că și-ar dori ca Johnny Depp să fie actorul care să-l portretizeze într-un eventual film biografic. Veteranul rocker e convins că Johnny ar fi cea mai bună alegere, invocând mai multe motive.

Citește mai multe despre Alice Cooper
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gala Premiilor Oscar 2021 a fost oficial amânată

Luni dimineață, membrii Academiei Americane de Film au avut o ședință via Zoom, în cadrul căreia au discutat o problemă...

Închide