Urmărește-ne în Social Media

Alice Cooper - The Sound of A

Alice Cooper a căutat mult în arhiva personală pentru a găsi "The Sound of A". Este prima melodie scrisă vreodată de artist şi aceasta tocmai a fost readusă la viaţă, printr-un videoclip proaspăt. Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Noul single este extras de pe albumul "Paranormal", care a debutat în iulie. Cu toate acestea "The Sound of A" a fost pierdută decenii întregi, fără un release oficial. A fost compusă tocmai în 1967 şi a dispărut. Asta până ce basistul Dennis Dunaway a descoperit această creaţie şi i-a sugerat lui Alice să o relanseze. Piesa va sosi ca single de sine stătător pe 23 februarie 2018, cu doar câteva zile după ziua de naştere a lui Alice Cooper.

Pe lângă melodia titulară, CD-ul şi vinilul special vor include 4 melodii cântate live şi care nu au mai fost lansate pe aceste suporturi până acum. Au fost înregistrate din concertele realizate de artist în Columbus, Ohio pe 6 mai. Videoclipul pentru "The Sound of A" este unul clasic, reprezentându-i pe artist, prieteni şi fani, sub formă de prim planuri pe buzele şi ochii acestora.

Legendarul rocker a marcat o nouă bornă a carierei sale uriaşe în această lună, prin primirea titlului de "Cel mai bun artist internaţional", în cadrul SSE Scotish Music Awards. Albumul "Paranormal" din iulie a fost primul material discografic de studio al muzicianului din ultimii 6 ani. A inclus colaborări cu nume mari precum Billy Gibbons de la ZZ Top, Larry Mullen de la U2 sau Roger Glover de la U2.

Cooper a încheiat recent un turneu global care a inclus peste 100 de concerte pe 5 continente. Artistul ne-a vizitat împreună cu The Hollywood Vampires în vara anului trecut la Romexpo.

Comentarii