Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Alice Cooper - Don't Give Up

Alice Cooper trimite un mesaj de încurajare pentru toţi cei afectaţi de pandemie prin noua piesă "Don't Give Up". Acest track a primit un videoclip compus din fotografii şi clipuri trimise de fani artistului. Le puteţi vedea pe toate în articol.

"Don't Give Up" intercalează porţiuni de melodie cu monologuri de încurajare ale artistului. Alice Cooper este de obicei asociat cu întunecimea şi poveştile horror, dar de această dată oferă o rază de speranţă publicului său. Shock rock nu înseamnă lipsă de umanitate şi empatie. Mesajul piesei este "suntem cu toţii în aceeaşi barcă şi atârnam de o aţă". Pentru a realiza acest videoclip-colaj, Alice Cooper le-a solicitat fanilor la finalul lunii aprilie o serie de fotografii şi clipuri.

Cei înscrişi ştiau că avea să apară în acest videoclip. Artistul a lansat versurile piesei din timp şi i-a rugat pe fani să trimită fotografii cu ei ţinând pancarte cu câte un cuvânt din versurile acestui single. Echipa lui Cooper a compilat un total de 20.000 de materiale înscrise, iar muzicianul apare în centrul unui glob generat de computer, cu o abordare retro futuristă. Fanii apar pe diferite panouri digitale de pe tot globul în fundal.

"Don't Give Up" a fost produsă de la distanţă de către colaboratorul lui Alice Cooper de decenii bune Bob Ezrin. În martie legenda rock a confirmat că era aproape gata cu un nou LP, cel cu numărul 28 din discografia sa bogată. Planurile au fost afectate în mod evident de pandemie, dar sunt şanse să vedem un nou material în acest an. Au trecut 3 ani de la ultimul release al septagenarului, "Paranormal". Cooper a avut ocazia să experimenteze pe propria piele haosul provocat de pandemie.

Artistul şi trupa sa se aflau într-un turneu european în martie cu cei de la Cheap Trick. Interzicerea zborurilor din şi spre SUA i-a lăsat pe muzicieni blocaţi o perioadă în Europa şi ulterior le-a îngreunat drumul spre casă. Pe lângă proiectul său muzical solo, Alice Cooper este şi solistul trupei Hollywood Vampires, din care fac parte şi Johnny Depp şi Joe Perry. Trupa ne-a vizitat în 2016 pentru un concert organizat la Romexpo.

Citește mai multe despre Alice Cooper
Videoclipuri cu Alice Cooper
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE