Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ozzy Osbourne ne va spune adio în 2022, anul în care concertele ar putea reveni

Ozzy Osbourne speră să revină pe scenă peste doi ani, pentru a-și lua rămas-bun de la public. În ciuda problemelor grave de sănătate cu care se confruntă, turneul de adio al muzicianului a fost reprogramat pentru 2022, soția și managerul muzicianului, Sharon, mărturisind că mai toate formațiile încearcă să-și mute turneele în acel an.

Publicat

pe

Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man
Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man │ FOTO: Ozzy Osbourne

Așa cum a dat de înțeles în nenumărate interviuri, Ozzy Osbourne nu are de gând să se retragă. Lucrează de curând la un nou album, iar Sharon a dezvăluit recent că turneul de adio al muzicianului a fost încă o dată reprogramat.

"Toată lumea își reprogramează turneele din nou, pentru 2022, și să găsești date libere e o nebunie"

Stabilit inițial pentru 2019 și amânat de mai multe ori din cauza problemelor de sănătate ale lui Ozzy, turneul a fost replanificat pentru 2022, anul în care mai toate trupele speră că muzica live va redeveni ce a fost înainte de pandemie.

"Toată lumea își reprogramează turneele din nou, pentru 2022, și să găsești date libere e o nebunie. Agenții și proprietarii de locații sunt suprasolicitați, încearcă să reprogrameze pe toată lumea. Va fi emoționant. Cred că va fi extrem de emoționant atunci când formațiile vor reveni pe scenă și cred că toată lumea se va bucura", a povestit Sharon Osbourne într-un interviu pentru Planet Rock.

Potrivit soției lui Ozzy, muzicianul are un program încărcat în prezent, ce-l va ține în priză în pandemie și-l pentru revenirea pe scenă din 2022.

"Turneul din Marea Britanie o să aibă loc în 2022. Știi, încercăm să continuăm ce avem de făcut ca și până acum. Am avut apariții într-o mulțime de show-uri TV și trebuie să ne ținem de treabă până când Ozzy va putea să cânte din nou live. Acum e în studio, lucrează la un nou album. O să facem un film despre povestea de viață a lui Ozzy, iar el trebuie să facă soundtrack-ul pentru peliculă...așa că o să-l mențin ocupat, ca să zicem așa."

"De când a reînceput să facă fizioterapie, starea lui se îmbunătățește în fiecare zi"

Deși turneul a fost reprogramat, noile date nu au fost încă anunțate. Cert este că Ozzy e într-o formă mult mai bună, Sharon detaliind și cum au decurs ultimele luni.

 "Când toată lumea a trebuit să intre în carantină, Ozzy a făcut un pas înapoi, pentru că nu a putut să se țină de fizioterapie. Vreo cinci luni de zile nu a mai făcut fizio, iar în acele luni cred că tot ceea ce am făcut a fost să stăm pe canapea și să mâncăm. Asta l-a tras înapoi, dar acum a revenit la forma în care era înainte de pandemie.

De când a reînceput să facă fizioterapie, starea lui se îmbunătățește în fiecare zi, dar e greu pentru Ozzy, pentru că nu te mai poți vedea pe tine așa cum erai. Dar e pe drumul cel bun. Își va reveni și va urca din nou pe scenă."

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și alți muzicieni vor apărea într-un nou documentar

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și mai multe celebrități apar în noul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm", ce va fi lansat pe 14 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne
Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne

Printr-o suită de imagini de arhivă, documentarul va spune povestea faimosului studio de înregistrări din Țara Galilor. De-a lungul anilor, trupe importante din Marea Britanie, cum ar fi Black Sabbath, Queen, Oasis și Coldplay, au înregistrat la Rockfield, înființat acum aproape 60 de ani.

Osbourne, Plant, Gallagher și Chris Martin (Coldplay) sunt intervievați, reflectând asupra experienței lor la Rockfield. Documentarul este regizat de Hannah Berryman și a fost deja prezentat la SXSW și la alte festivaluri de film. Compania Abramorama a câștigat drepturile de distribuție a filmului și îl va lansa direct către consumator înainte de a ajunge pe alte platforme digitale.

"Dintr-un anumit punct de vedere, filmul este despre dinamica trupelor și profunzimea înregistrărilor de acel tip, ceea ce, cu tehnologia de astăzi, este în declin. Această intensitate aproape a despărțit unele trupe, dar a și produs piese care au rezistat testului timpului și publicul poate auzi tot ce s-a întâmplat la această fermă izolată", a declarat regizoarea Hannah Berryman.

https://www.instagram.com/p/CCyrdt_gXYJ/

Studioul Rockfield este cunoscut mai ales pentru fermele sale și a fost înființat de doi frați, Kingsley și Charles Ward, care visau să facă muzică în timp ce mulgeau vacile. Într-un final, cei doi au transformat ferma familiei într-un studio funcțional, iar locația rurală și izolată i-a cucerit pe artiștii care căutau un mediu de lucru liniștitor.

Trailer "Rockfield: The Studio on the Farm":

Citește în continuare

Lansări de carte

Ozzy Osbourne, Megadeth, Sepultura și alte trupe metal vor avea propriile benzi desenate

DC Comics a anunțat o nouă serie intitulată Dark Nights: Death Metal - Band Edition, care va prezenta o trupă diferită de heavy metal pe fiecare dintre cele șapte ediții. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ghost / Ozzy Osbourne / Dream Theater
Ghost / Ozzy Osbourne / Dream Theater │ FOTO: DC Comics

Noua ediție specială de benzi desenate vine ca urmare a lansării internaționale a seriei Dark Nights: Death Metal. Creată de scriitorul Scott Snyder și artistul Greg Capullo, aceasta a fost lansat în SUA în iunie 2020. Dark Knights: Death Metal este continuarea seriei de succes Dark Nights: Metal (2017-2018), care a adus schimbări pe scară largă în universul DC. A introdus fanii în Dark Multiverse și le-a prezentat un nou personaj negativ, Batman Who Laughs.

Acum, povestea capătă o noua dimensiune cu Dark Nights: Death Metal - Band Edition. Ilustrând o parte reprezentativă a muzicii metal din diferite generații, dar și subgenuri, fiecare ediție va prezenta o variantă de copertă care pune în evidență o formație de metal, o introducere a trupei și un interviu exclusiv. Este vorba de Ozzy Osbourne, Megadeth, Ghost, Sepultura, Opeth, Dream Theater și Lacuna Coil.

Program de lansare:

Ediția 1 

 • Trupă: Megadeth
 • Artist: Juanjo Guarnido

Ediția 2

 • Trupă: Ghost
 • Artist: Werther Dell’ Edera

Ediția 3

 • Trupă: Lacuna Coil
 • Artist: Timpano & Antonio Fuso

Ediția 4

 • Trupă: Opeth
 • Artist: Mathieu Lauffray

Ediția 5

 • Trupă: Sepultura
 • Artist: Albuquerque / Pedro Mauro

Ediția 6

 • Trupă: Dream Theater
 • Artist: Santi Casas

Ediția 7

 • Trupă: Ozzy Osbourne
 • Artist: Marco Mastrazzo

Seria Dark Nights: Death Metal - Band Edition va fi lansată în 13 țări începând cu luna martie și va fi distribuită pe tot parcursul anului 2021. Țările în discuție sunt Franța, Italia, Spania, Germania, Brazilia, Mexic, Argentina, Turcia, Rusia, Polonia, Cehia, Coreea și Japonia.

Coperte Dark Nights: Death Metal - Band Edition:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending