Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Ozzy Osbourne ne va spune adio în 2022, anul în care concertele ar putea reveni

Ozzy Osbourne speră să revină pe scenă peste doi ani, pentru a-și lua rămas-bun de la public. În ciuda problemelor grave de sănătate cu care se confruntă, turneul de adio al muzicianului a fost reprogramat pentru 2022, soția și managerul muzicianului, Sharon, mărturisind că mai toate formațiile încearcă să-și mute turneele în acel an.
Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man

Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man │ FOTO: Ozzy Osbourne

Așa cum a dat de înțeles în nenumărate interviuri, Ozzy Osbourne nu are de gând să se retragă. Lucrează de curând la un nou album, iar Sharon a dezvăluit recent că turneul de adio al muzicianului a fost încă o dată reprogramat.

"Toată lumea își reprogramează turneele din nou, pentru 2022, și să găsești date libere e o nebunie"

Stabilit inițial pentru 2019 și amânat de mai multe ori din cauza problemelor de sănătate ale lui Ozzy, turneul a fost replanificat pentru 2022, anul în care mai toate trupele speră că muzica live va redeveni ce a fost înainte de pandemie.

"Toată lumea își reprogramează turneele din nou, pentru 2022, și să găsești date libere e o nebunie. Agenții și proprietarii de locații sunt suprasolicitați, încearcă să reprogrameze pe toată lumea. Va fi emoționant. Cred că va fi extrem de emoționant atunci când formațiile vor reveni pe scenă și cred că toată lumea se va bucura", a povestit Sharon Osbourne într-un interviu pentru Planet Rock.

Potrivit soției lui Ozzy, muzicianul are un program încărcat în prezent, ce-l va ține în priză în pandemie și-l pentru revenirea pe scenă din 2022.

"Turneul din Marea Britanie o să aibă loc în 2022. Știi, încercăm să continuăm ce avem de făcut ca și până acum. Am avut apariții într-o mulțime de show-uri TV și trebuie să ne ținem de treabă până când Ozzy va putea să cânte din nou live. Acum e în studio, lucrează la un nou album. O să facem un film despre povestea de viață a lui Ozzy, iar el trebuie să facă soundtrack-ul pentru peliculă...așa că o să-l mențin ocupat, ca să zicem așa."

"De când a reînceput să facă fizioterapie, starea lui se îmbunătățește în fiecare zi"

Deși turneul a fost reprogramat, noile date nu au fost încă anunțate. Cert este că Ozzy e într-o formă mult mai bună, Sharon detaliind și cum au decurs ultimele luni.

 "Când toată lumea a trebuit să intre în carantină, Ozzy a făcut un pas înapoi, pentru că nu a putut să se țină de fizioterapie. Vreo cinci luni de zile nu a mai făcut fizio, iar în acele luni cred că tot ceea ce am făcut a fost să stăm pe canapea și să mâncăm. Asta l-a tras înapoi, dar acum a revenit la forma în care era înainte de pandemie.

De când a reînceput să facă fizioterapie, starea lui se îmbunătățește în fiecare zi, dar e greu pentru Ozzy, pentru că nu te mai poți vedea pe tine așa cum erai. Dar e pe drumul cel bun. Își va reveni și va urca din nou pe scenă."

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica va susține un concert acustic online, în scopuri caritabile

Metallica continuă seria de acte caritabile cu un concert inedit online, ce va aduce în fața publicului versiunile acustice ale...

Închide