Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Alice Cooper va lansa propriul lapte cu ciocolată

Alice Cooper face o lansare surprinzătoare și își îndulcește fanii cu o porție de lapte cu ciocolată. Noua "afacere" are un scop caritabil, despre care poți afla mai multe în articol.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Veniturile obținute din vânzarea laptelui cu ciocolată se vor duce către organizația nonprofit a muzicianului, Solid Rock. Asociația se ocupă de Rock Teen Center din Phoenix, Arizona, oferind îndrumări gratuite în materie de muzică și alte arte creative adolescenților locali.

Legenda rock-ului face echipă cu lăptăria Danzeisen Dairy pentru a produce laptele cu ciocolată. Sticlele cu produs prezintă imaginea lui Alice Cooper. Laptele va fi vândut comercianților cu amănuntul, dar și prin livrare la domiciliu în Arizona, începând din această toamnă.

Organizația Solid Rock a menționat, de asemenea, că lucrează la o sticlă promoțională, ce poate fi comandată online de oricine din Statele Unite. Cooper a filmat o campanie publicitară pentru viitoarea lansare cu ajutorul companiei de marketing Ideas Collide.

În ceea ce privește cariera muzicală, artistul și-a anulat turneul de anul acesta din cauza pandemiei, însă a lansat o nouă piesă, "Don't Give Up", ce are un mesaj de încurajare pentru toţi cei afectaţi de situația actuală.

Trending