Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Alice Cooper va lansa propriul lapte cu ciocolată

Alice Cooper face o lansare surprinzătoare și își îndulcește fanii cu o porție de lapte cu ciocolată. Noua "afacere" are un scop caritabil, despre care poți afla mai multe în articol.

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Veniturile obținute din vânzarea laptelui cu ciocolată se vor duce către organizația nonprofit a muzicianului, Solid Rock. Asociația se ocupă de Rock Teen Center din Phoenix, Arizona, oferind îndrumări gratuite în materie de muzică și alte arte creative adolescenților locali.

Legenda rock-ului face echipă cu lăptăria Danzeisen Dairy pentru a produce laptele cu ciocolată. Sticlele cu produs prezintă imaginea lui Alice Cooper. Laptele va fi vândut comercianților cu amănuntul, dar și prin livrare la domiciliu în Arizona, începând din această toamnă.

Organizația Solid Rock a menționat, de asemenea, că lucrează la o sticlă promoțională, ce poate fi comandată online de oricine din Statele Unite. Cooper a filmat o campanie publicitară pentru viitoarea lansare cu ajutorul companiei de marketing Ideas Collide.

În ceea ce privește cariera muzicală, artistul și-a anulat turneul de anul acesta din cauza pandemiei, însă a lansat o nouă piesă, "Don't Give Up", ce are un mesaj de încurajare pentru toţi cei afectaţi de situația actuală.

Citește mai multe despre Alice Cooper
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câte procente are Kanye West într-un prim sondaj pentru alegerile prezidențiale din SUA

Kanye West a intrat în vizorul companiilor care realizează sondaje pentru alegerile prezindențiale din Statele Unite. Deși nu se știe...

Închide