Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Citește rezumatul ediției din 18 septembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au mers mai departe și ce momente savuroase au creat jurații.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

X Factor 2020 continuă să respecte promisiunea făcută - aceea de a binedispune publicul cu voci remarcabile. Concurenți au încercat să demonstreze că dețin factorul X și că merită să fie în una dintre cele patru echipe. În prima ediție, am aflat că Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

Cum arată echipele?

După prima rundă de show, Ștefan Bănică merge în bootcamp cu Ioana Ardelean, care a primit 4 DA. În aceeași situație se află și Adrian Petrache, concurentul din echipa Loredanei. După cel de-al doilea episod X Factor, Ștefan și-a mărit echipa cu Andrada Precup și Florin Ristei și-a găsit primul grup.

Citește rezumatul ediției X Factor din 18 septembrie

Iulia Perpelea

Seara a fost deschisă de Iulia Perpelea. În vârstă de 17, concurenta este iubitoare de rock, dar și de matematică. Iulia este olimpică la această materie, fiind influențată de mama sa, care este inginer. Iulia evadează din lumea cifrelor cu ajutorul muzicii și a demonstrat acest lucru pe scena de la X Factor. Concurenta i-a cucerit pe jurați cu inflexiunile sale vocale demonstrate prin piesa "He taught me how to yodel".

"Crede-mă, a fost o performanță", i-a spus Delia concurentei.

Iulia a primit 3 DA din partea Deliei, Loredanei a lui Florin Ristei. Ștefan nu a trimis-o direct în bootcamp, deși a menționat că "această interpretare a fost excepțională".

Alex Mica

În vârstă de 29 de ani, Alex este cunoscut datorită hit-ului "Dalinda". Deși piesa a fost un succes în 2012, concurentul a mărturisit că nu a mai atins acea performanță și din cauza faptului că a rămas fără o echipă alături de care să creeze show-uri electrizante. Pe scena de X Factor, Alex a interpretat "Vino pe-o margine de lume" (Nico & Vlad Mirică).

"Când ai cântat, ai devenit altcineva", i-a transmis Ștefan Bănică concurentului, adăugând că ar trebui să aibă mai multă încredere în el și sfătuindu-l să lase trecutul în urmă.

Florin Ristei, Ștefan și Loredana i-au dat votul de încredere. Delia, însă, nu a simțit că trebuie să îi dea un DA.

"Jur că nu știu ce să fac. Nu știu dacă aș risca să te trimit direct în bootcamp", a spus jurata.

Andrada Precup

La doar 16 ani, Andrada a adus pe scena de la X Factor emoție, bucurie și lacrimi. Cu o voce extraordinară și cu o vădită pasiune pentru muzică, tânăra a interpretat "Proud Mary". Nu doar momentul muzical a impresionat jurații, ci și povestea sa de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite să fie de milioane.

"Tu cânți ca și cum respiri. Pare foarte simplu totul, la tine. Și mi-a plăcut și cum te-ai mișcat. Cum simți muzica. Cum vibrezi pe fiecare notă. Ești incredibilă!", a spus Loredana.

Lucian Pință

Lucian are 57 de ani și este originar din Breaza. În viața de zi cu zi lucrează ca electrician, dar muzica are un loc special în inima sa. Nu a urmat o carieră în acest domeniu din cauza faptului că părinții au considerat că este dificil să trăiești doar din muzică. Concurentul a interpretat "Smile" (Charlie Chaplin).

"Ne-ați vrăjit. M-ați impresionat până la lacrimi. Felul în care ați cântat a fost autentic. Cu atâta calm, cu atât simplitate. Nu pot să spun decât DA!", a comentat emoționată Loredana.

Florin și Ștefan au fost la rândul lor cuceriți de momentul lui Lucian. Delia a admirat curajul de a veni la emisiune, însă răspunsul său a fost NU.

Andra Ariadna Chitu

Andra are 25 și este din București. Fire sensibilă și timidă, a avut de-a lungul timpului dificultăți în a cânta în fața publicului. Cu o înfățișare de rockeriță adevărată, Andra a urcat pe scenă și a cântat "Revolution" de la Judas Priest. Momentul său nu i-a impresionat pe jurați și a fost oprită de Ștefan. Juratul a fost de părere că tânăra se ascunde într-un gen muzical, iar Judas Priest nu a fost o alegere potrivită.

Andrei i s-a oferit o a doua șansa și a cântat o nouă melodie - "Yesterday" de la The Beatles. A fost o interpretare mult mai bună față de prima, dovada fiind cei trei DA primiți de la Florin, Delia și Loredana.

Denis Alexandra Iane

Denis a creat unul dintre cele mai energice momente de până acum de la X Factor. Concurenta are 29 de ani și este arhitect. I-a făcut pe jurați să se ridice de pe scaune și să danseze pe melodia "I Like It" (Cardi B, Bad Bunny & J Balvin).

"Ești tare, ne-ai dat o super stare! Așa da, da, da! Ăsta a fost un moment!", a spus Ștefan.

Loredana a putut observa că Denis are o arhitectură a mișcării și a vocii de remarcat. Concurenta este pe lista de așteptare cu 3 DA, primiți de la Florin, Loredana și Ștefan.

Super 4

Surpriza ediției a venit de la cei patru italieni din grupul Super 4. Au venit la X Factor în căutarea unei experiențe în străinătate. Și ce experiență a fost. Italienii au ridicat publicul în picioare și i-au oferit lui Ristei o reală speranță că va câștiga ediția de anul acesta a emisiunii.

"Bine de tot! Așa trebuie cântat pe voci. Putem câștiga împreună X Factor!", a spus Florin Ristei.

Jurații au mărturisit că Super Four a ridicat acest concurs la un nivel foarte sus și i-au acordat grupului 4 DA.

Angelo Iancu

Angelo are 19 ani și este din Lugoj. Deși nu a avut cea mai potrivită atitudine pentru un astfel de show, Angelo a aratat ce timbru special are cu piesa "I Put a Spell on You". Ștefan Bănică a fost deranjat de atitudinea de indiferență a concurentului care nu avea nicio legătură cu melodia.

"Brânză bună în burduf de câine", a comentat Loredana.

Angelo nu se aștepta să ia 3 DA, însă Loredana, Delia și Ștefan au considerat că vocea sa baritonală merită o a doua șansă.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de această etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Marin Izabela Maria, tânăra de 20 de ani care a interpretat "This Is a Man's World".
 • Alexandra Moraru, timișoreanca de 18 ani pasionată de Harley Quinn.
 • Cornel Munteanu, elevul de 17 ani, ce a cântat "Umbrella" de la Rihanna.
 • Carmen Belenesi de 46 de ani, ce a cântat o compoziție proprie.
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine sunt finaliştii iUmor, sezonul 10 după semifinala de pe 19 mai

Pe 19 mai a avut loc semifinala iUmor, sezonul 10, din care au fost aleşi cei sau mai bine zis ales cel care avea să meargă în finala de pe 26 mai. Părea să fie o semifinală slabă, primii participanţi picând sub securea lui Cheloo, pus pe jurizări negative în acea ediţie. Cine s-a calificat mai departe aflaţi în articol.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 10
Juriu iUmor sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Totul începea cu cuplul zâmbăreţ format din Liana şi Alexandru Avădanei, care au spus glume legate de viaţa de cuplu, dar cele cu alăptare şi transformările corpului femeii nu au prins deloc la juraţi. L-am văzut şi pe Mihai Coman, acuzat în repetate rânduri de Mihai Bendeac că ar fi plagiat glume şi din nou a primit acuzaţii de gen pentru o glumă legată de mersul la Carrefour. Asta deşi în audiţii Mihai îi garantase un post de scenarist dacă glumele erau cu adevărat ale sale.

Totul a culminat cu o invitaţie a Deliei la jogging pentru acest concurent.

Elena Albu a avut un super moment la pian despre faimoasele poze nesolicitate cu... penisuri. Cheloo, Delia şi Bendeac l-au apreciat, dar se putea mai bine.

Apoi a venit Andrei Garici, care i-a adus un omagiu bunicului său cioban şi care a părut a topi inima juraţilor, dar doar până la un punct. Potenţialul era mare, dar nefolosit şi el a fost trimis acasă pentru a îşi aduce textul pregătit pentru finală. A revenit apoi şi a spulberat toate aşteptările cu un roast care a lovit în toate celebrităţile de la noi, inclusiv Loredana, dar şi Cheloo şi chiar Mircea Badea.

De altfel Andrei Garici avea să fie singurul selectat din această semifinală pentru a fi trimis în finală.

Au mai concurat şi Nechifor Bugeac, din nou cu arhaisme, dar de această dată interpretând o piesă "Paraziţii", urmat de Alina Păduraru, cu o lecţie de chimie şi medicină legată de Coronavirus. Ne-a spus şi cum să ne vaccinăm în funcţie de zodie. Cristi Toma a venit cu compania de teatru pentru un moment de comedie absurdă, iar Alvin Capon a făcut un număr captivant, mai puţin axat pe dizabilităţile sale de această dată. Diana Oprea a venit din nou cu un show de jazz şi muzică lounge, reinterpretând piese "Paraziţii".

La final singurul concurent care a mers în finală este Andrei Garici. Iată şi ceilalţi finalişti votaţi de public din audiţii până acum:

 • Florin Gheorghe
 • Nae Niculae
 • Daria Ştefania
 • Marie Janette
 • Alexandru Ghetan
 • Ştefania Costache
 • Doru Nicut
 • Radu Carbon
 • Alin Bourasu
 • Vlad Bieltz
 • Gabriel Dumitriu

Finala iUmor 2021 va fi difuzată miercuri, pe 26 mai de la ora 20:30 pe Antena 1. Mihai Bendeac, Cheloo şi Delia vor alege alături de public cel mai amuzant concurent din sezonul 10.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

X Factor continuă în 2021; Dani Oțil invită publicul la preselecții: "Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii"

X Factor ajunge anul acesta la cel de-al zecelea sezon. După o ediție desfășurată în condiții de pandemie, ce a marcat schimbări în componența juriului, noul sezon se anunță a fi și mai palpitant, prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion promițându-le viitorilor concurenți că vor fi alături de ei, pentru a-i ajuta să-și depășească emoțiile.

Publicat

pe

Dani Oțil
Dani Oțil │ FOTO: Captură YouTube

Contextul pandemic nu va influența desfășurarea emisiunii X Factor nici în 2021, Antena 1 anunțând că merge înainte cu un nou sezon. Anul acesta, emisiunea va păstra echipa din ediția precedentă, atât prezentatorii, cât și membrii juriului rămânând neschimbați. Concurenții îi vor întâlni în backstage pe Răzvan și Dani, iar pe scenă își vor susține momentele artistice în fața Deliei, Loredanei, a lui Ștefan Bănică și a lui Florin Ristei.

Mesajul lui Dani Oțil pentru viitorii concurenți X Factor: "Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!"

Etapa preselecțiilor a început, viitorii participanți fiind invitați să se înscrie pe casting.a1.ro. Pentru a fi eligibili, concurenții trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani. Minorii trebuie să vină la audiții însoțiți de un reprezentant legal.

"Anul trecut, X Factor s-a făcut în doar câteva țări din lume, ceea ce este extrem de important, iar dacă ne-a ieșit sezonul cu numărul nouă într-un an de pandemie, ciudat, X Factor 10 sigur ne va ieși și mai bine! Iar în al doilea rând, tu, telespectatorule cu talent și voce, probabil că ai stat acasă pe canapea, și te gândeai: <<O, ce tare că niște oameni au ajuns atât de departe în X Factor, eu de ce nu am încercat?!>>. Anul trecut aveai o scuză pentru că era un an greu încercat, dar acum nu mai ai! Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii! Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!", a declarat Dani Oțil pentru Antena 1.

Trofeul X Factor și premiul în valoare de 50.000 de euro au mers anul trecut la Andrada Precup, o tânără în vârstă de doar 16 ani, ce a impresionat publicul și juriul atât cu vocea sa, cât și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite pe scenă să ajungă nemijlocit în inimile ascultătorilor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending