Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Citește rezumatul ediției din 18 septembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au mers mai departe și ce momente savuroase au creat jurații.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

X Factor 2020 continuă să respecte promisiunea făcută - aceea de a binedispune publicul cu voci remarcabile. Concurenți au încercat să demonstreze că dețin factorul X și că merită să fie în una dintre cele patru echipe. În prima ediție, am aflat că Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

Cum arată echipele?

După prima rundă de show, Ștefan Bănică merge în bootcamp cu Ioana Ardelean, care a primit 4 DA. În aceeași situație se află și Adrian Petrache, concurentul din echipa Loredanei. După cel de-al doilea episod X Factor, Ștefan și-a mărit echipa cu Andrada Precup și Florin Ristei și-a găsit primul grup.

Citește rezumatul ediției X Factor din 18 septembrie

Iulia Perpelea

Seara a fost deschisă de Iulia Perpelea. În vârstă de 17, concurenta este iubitoare de rock, dar și de matematică. Iulia este olimpică la această materie, fiind influențată de mama sa, care este inginer. Iulia evadează din lumea cifrelor cu ajutorul muzicii și a demonstrat acest lucru pe scena de la X Factor. Concurenta i-a cucerit pe jurați cu inflexiunile sale vocale demonstrate prin piesa "He taught me how to yodel".

"Crede-mă, a fost o performanță", i-a spus Delia concurentei.

Iulia a primit 3 DA din partea Deliei, Loredanei a lui Florin Ristei. Ștefan nu a trimis-o direct în bootcamp, deși a menționat că "această interpretare a fost excepțională".

Alex Mica

În vârstă de 29 de ani, Alex este cunoscut datorită hit-ului "Dalinda". Deși piesa a fost un succes în 2012, concurentul a mărturisit că nu a mai atins acea performanță și din cauza faptului că a rămas fără o echipă alături de care să creeze show-uri electrizante. Pe scena de X Factor, Alex a interpretat "Vino pe-o margine de lume" (Nico & Vlad Mirică).

"Când ai cântat, ai devenit altcineva", i-a transmis Ștefan Bănică concurentului, adăugând că ar trebui să aibă mai multă încredere în el și sfătuindu-l să lase trecutul în urmă.

Florin Ristei, Ștefan și Loredana i-au dat votul de încredere. Delia, însă, nu a simțit că trebuie să îi dea un DA.

"Jur că nu știu ce să fac. Nu știu dacă aș risca să te trimit direct în bootcamp", a spus jurata.

Andrada Precup

La doar 16 ani, Andrada a adus pe scena de la X Factor emoție, bucurie și lacrimi. Cu o voce extraordinară și cu o vădită pasiune pentru muzică, tânăra a interpretat "Proud Mary". Nu doar momentul muzical a impresionat jurații, ci și povestea sa de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite să fie de milioane.

"Tu cânți ca și cum respiri. Pare foarte simplu totul, la tine. Și mi-a plăcut și cum te-ai mișcat. Cum simți muzica. Cum vibrezi pe fiecare notă. Ești incredibilă!", a spus Loredana.

Lucian Pință

Lucian are 57 de ani și este originar din Breaza. În viața de zi cu zi lucrează ca electrician, dar muzica are un loc special în inima sa. Nu a urmat o carieră în acest domeniu din cauza faptului că părinții au considerat că este dificil să trăiești doar din muzică. Concurentul a interpretat "Smile" (Charlie Chaplin).

"Ne-ați vrăjit. M-ați impresionat până la lacrimi. Felul în care ați cântat a fost autentic. Cu atâta calm, cu atât simplitate. Nu pot să spun decât DA!", a comentat emoționată Loredana.

Florin și Ștefan au fost la rândul lor cuceriți de momentul lui Lucian. Delia a admirat curajul de a veni la emisiune, însă răspunsul său a fost NU.

Andra Ariadna Chitu

Andra are 25 și este din București. Fire sensibilă și timidă, a avut de-a lungul timpului dificultăți în a cânta în fața publicului. Cu o înfățișare de rockeriță adevărată, Andra a urcat pe scenă și a cântat "Revolution" de la Judas Priest. Momentul său nu i-a impresionat pe jurați și a fost oprită de Ștefan. Juratul a fost de părere că tânăra se ascunde într-un gen muzical, iar Judas Priest nu a fost o alegere potrivită.

Andrei i s-a oferit o a doua șansa și a cântat o nouă melodie - "Yesterday" de la The Beatles. A fost o interpretare mult mai bună față de prima, dovada fiind cei trei DA primiți de la Florin, Delia și Loredana.

Denis Alexandra Iane

Denis a creat unul dintre cele mai energice momente de până acum de la X Factor. Concurenta are 29 de ani și este arhitect. I-a făcut pe jurați să se ridice de pe scaune și să danseze pe melodia "I Like It" (Cardi B, Bad Bunny & J Balvin).

"Ești tare, ne-ai dat o super stare! Așa da, da, da! Ăsta a fost un moment!", a spus Ștefan.

Loredana a putut observa că Denis are o arhitectură a mișcării și a vocii de remarcat. Concurenta este pe lista de așteptare cu 3 DA, primiți de la Florin, Loredana și Ștefan.

Super 4

Surpriza ediției a venit de la cei patru italieni din grupul Super 4. Au venit la X Factor în căutarea unei experiențe în străinătate. Și ce experiență a fost. Italienii au ridicat publicul în picioare și i-au oferit lui Ristei o reală speranță că va câștiga ediția de anul acesta a emisiunii.

"Bine de tot! Așa trebuie cântat pe voci. Putem câștiga împreună X Factor!", a spus Florin Ristei.

Jurații au mărturisit că Super Four a ridicat acest concurs la un nivel foarte sus și i-au acordat grupului 4 DA.

Angelo Iancu

Angelo are 19 ani și este din Lugoj. Deși nu a avut cea mai potrivită atitudine pentru un astfel de show, Angelo a aratat ce timbru special are cu piesa "I Put a Spell on You". Ștefan Bănică a fost deranjat de atitudinea de indiferență a concurentului care nu avea nicio legătură cu melodia.

"Brânză bună în burduf de câine", a comentat Loredana.

Angelo nu se aștepta să ia 3 DA, însă Loredana, Delia și Ștefan au considerat că vocea sa baritonală merită o a doua șansă.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de această etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Marin Izabela Maria, tânăra de 20 de ani care a interpretat "This Is a Man's World".
  • Alexandra Moraru, timișoreanca de 18 ani pasionată de Harley Quinn.
  • Cornel Munteanu, elevul de 17 ani, ce a cântat "Umbrella" de la Rihanna.
  • Carmen Belenesi de 46 de ani, ce a cântat o compoziție proprie.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Au început pregătirile pentru Massif 2023 - HARTĂ FESTIVAL

Se apropie festivalul Massif, iar organizatorii au început pregătirile pentru cel mai nou și așteptat eveniment al iernii. Prima ediție Massif va avea loc între 3 și 5 martie 2023, iar echipa aduce în premieră o producție specială pentru Poiana Brașov. Detalii în articol.

Publicat

pe

Hartă Massif 2023
Hartă Massif 2023 │ FOTO: Massif

Producția și amenajarea festivalului vor completa performance-urile live și show-urile surpriză ale artiștilor și DJ-ilor de pe cele 7 scene, indoor și outdoor, amplasate la baza pârtiei Bradu și la cele mai renumite apres-ski-uri din România, îndrăgite de pasionații de distracție extremă și munte: KUPA Apres-Ski Bar, NUBA Chalet și YAGER Chalet.

Organizatorii așteaptă zilnic 12.000 de participanți, iubitori ai sporturilor de iarnă, ai muzicii, distracției, aventurii și experiențelor exclusiviste. Massif este un concept de festival nou și unic pentru Europa Centrală și de Est.

Fanii se vor putea întâlni cu artiștii sau DJ-ii lor preferați pe pârtii, să ia micul dejun împreună în hotelurile din Poiana Brașov sau să fie surprinși de aparițiile lor speciale la una dintre scenele de la apres-ski-uri sau la afterparty.

7 scene la Massif 2023

Pentru prima ediție Massif vor fi amplasate 7 scene: 3 lângă centrul de agrement din Poiana Brașov, 3 în parteneriat cu apres-ski-urile din Poiană și o scenă de afterparty în stațiune, cu program special și invitați surpriză.

Fiecare scenă are stiluri diferite de muzică, propriul concept și design. Unii artiști vor îmbina mai multe genuri și vor crea mixuri eclectice de neuitat. Fanii se vor bucura de experiențe muzicale unice la prima ediție Massif, în timp ce urcă sau coboară de pe pârtie și își aleg locul preferat de petrecere.

  1. Mainstage-ul festivalului va fi în aer liber, lângă centrul de agrement din Poiana Brașov. Dimitri Vegas, MATTN, Nicky Romero, Quintino, Kadebostany, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, B.U.G. Mafia, Pascal Junior și Killa Fonic se numără printre artiștii care vor face show-uri pe mainstage.
  2. La baza pârtiei, organizatorii vor crea și o scenă indoor, G.O.A.T. (Greatest of All Time), pentru cei care vor să se bucure de cele mai mari hituri din istoria muzicii, de mixuri noi și inedite. Pe lângă decorul tematic, fanii vor primi aici și selecții muzicale speciale, ce redau atmosfera anilor '60, '70, '80, '90 și 2000, și hituri din prezent. Mai mult decât atât, această scenă va găzdui artiști din diverse genuri muzicale, care vor crea fusion-uri între hip-hop, trap, pop, rock, muzică electronică și folclor autentic. Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, David Ciente și DJ-i români pregătesc surprize pentru primele lor show-uri la Massif.
  3. Retro Fantesia, a treia scenă de la baza pârtiei Bradu, le aduce fanilor cele mai fine mixuri și remixuri retro. DJ-i români se vor juca pe această scenă cu cele mai cunoscute piese rock, pop și dance ale anilor ‘90 și 2000. Retro Fantesia este un concept creat de UNTOLD și este una dintre cele mai îndrăgite scene ale festivalului din Cluj-Napoca, care adună timp de 4 zile și 4 nopți zeci de mii de fani.

Take-over Massif la apres-ski-urile din Poiana Brașov

Trei dintre cele mai cunoscute apres-ski-uri din România vor găzdui scene Massif. În fiecare zi, de la prânz la miezul nopții, vor fi petreceri unice la Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif. Fie că vor o pauză de la turele de ski sau snowboard, ca să se încarce cu o doză de muzică, distracție și adrenalină, fie că vin direct pregătiți de party, fanii acestor scene vor găsi la apres-ski-uri petrecerile perfecte la înălțime.

Massif va avea și o scenă dedicată afterparty-urilor, denumită K2 Alpin. Aceasta va fi în Poiana Brașov, la fostul local Favorit, care va fi reamenajat. Organizatorii pregătesc un design special și un line-up surpriză.

Bilete Massif 2023

Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri începând cu 442 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Dimitri Vegas, Nicky Romero, Kadebostany cântă la Massif 2023

Între 3 și 5 martie, Poiana Brașov găzduiește Massif, un eveniment cu muzică și sporturi de iarnă. Votat mereu în top 3 DJ în lume, Dimitri Vegas este headlinerul ediției din acest an. Ce artiști mai urcă pe scenă, dar și alte informații, în articol.

Publicat

pe

Artiști Massif 2023
Artiști Massif 2023 │ FOTO: Massif

Unul dintre cei mai doriți DJ din lineup-ul de festival, Dimitri Vegas vine pe scena principală a primei ediții a festivalului Massif. În deschiderea show-ului va mixa soția lui, MATTN, aflată și ea în TOP 100 DJ Mag. Programul evenimentul este completat de show-uri susținute de Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic și mulți alții.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii ediției de anul acesta, la festivalul Massif, este jumătatea celui mai cunoscut duo de DJ, Dimitri Vegas & Like Mike. În 2022, cei doi artiști au urcat două poziții în clasamentul dedicat DJ-ilor profesioniști, Top 100 DJ Mag, clasament în care ocupă locul 3. Dimitri Vegas a ajuns, alături de fratele său, la toate marile evenimente ale lumii, reușind să ocupe statutul de superstar în lumea muzicii electronice, fiind invitat ca artist oficial și la finala UEFA Champions League Final în Madrid.

În ultimii doi ani, Dimitri Vegas și-a consolidat cariera în cinematografie. După câteva roluri în blockbuster-uri precum Rambo: Last Blood, Men In Black: International, Yummy, H4Z4RD, Dimitri Vegas a fost ales și în distribuția noului film din seria Jurassic World: Dominion. Filmul a avut premiera în luna iunie 2022 și a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial.

Nicky Romero este unul dintre DJ-ii care vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov, la Massif. În ultimii ani, Nicky Romero a lansat piese la care a colaborat cu cei mai cunoscuți producători ai lumii, de la Avicii la David Guetta, Calvin Harris, Hardwell, Tiësto, Fedde le Grand sau Armand van Helden. Considerat un dance music megastar, Nicky Romero continuă să fie o prezență constantă pe scena celor mai mari festivaluri din lume. Olandezul este proprietarul unui label, Protocol Recordings, care în acest an celebrează 10 ani de existență, iar show-ul radio cu același nume este difuzat în 71 de țări.

Kadebostany este un producător și compozitor care a reușit să capteze rapid atenția prin stilul său unic. Printre numeroasele single-uri care au câștigat admirația publicului se numără "Castle in the Snow", "Mind if I Stay", "Early Morning Dreams" și "Save Me".

Piesele lui Kadebostany au acumulat peste 1 miliard de accesări pe YouTube, iar artistul a susținut peste 500 de spectacole live în peste 25 de țări, în ultimii ani.

Unii dintre cei mai ascultați artiști români ajung la Massif 2023

Massif anunță și un live act legendar din România, trupa B.U.G. Mafia, care va susține un concert live pe mainstage-ul festivalului. Pe scenă vor mai urca Inna, Delia, Grasu XXL și Killa Fonic, Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Rava, Oscar, HVNDS, Pascal Junior, Hollygood Gang, David Ciente, Shaun Warner, Bad & Boujee, Dirty Nano, DJ Sauce, Alex Super Beats, Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.

Massif 2023 - 7 scene amplasate în mai multe locuri din Poiana Brașov

Prima ediție Massif va avea 7 scene. În zona principală a festivalului, Massif Winter Village, vor fi amplasate 3 scene pe Pârtia Bradu, iar alte 4 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din stațiune.

Organizatorii vor aduce în premieră o producție specială pentru stațiunea montană, care va completa performance-urile live și show-urile surpriză ale DJ-ilor de pe cele 3 scene: Mainstage-ul outdoor, scena indoor denumită Greatest of All Time’ (G.O.A.T.) și Retro Fantesia, scena îndrăgită de la UNTOLD.

Bilete Massif 2023

Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri începând cu 442 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ștefan Bănică și Emilia Popescu sunt invitați speciali la "Te cunosc de undeva!"

Ștefan Bănică și Emilia Popescu sunt prezența de neratat a ediției speciale "Te cunosc de undeva!". Emisiunea va fi difuzată în Ajunul Crăciunul pe Antena 1. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ștefan Bănică și Emilia Popescu la "Te cunosc de undeva!"
Ștefan Bănică și Emilia Popescu la "Te cunosc de undeva!" │ FOTO: Antena 1

Pe 24 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor primi în dar o ediţie specială a transforming show-ului "Te cunosc de undeva!". Cuplul de artişti care va încununa întreaga seară va fi format din Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, invitaţi speciali ai ediţiei de Crăciun, cei doi marcând astfel o revenire spectaculoasă în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică. Aceştia vor aduce un omagiu unor mari artişti ai scenei româneşti, Gabi Luncă şi Gheorghe Dinică.

Juraţii, prezentatorii şi concurenţii ediţiei speciale i-au aplaudat în picioare, la scenă deschisă:

"Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră. Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!", a declarat Aurelian Temişan.

Emilia Popescu a dezvăluit cu sinceritate:

"Pentru noi e o mare bucurie să fim aici, în această seară, căci acest moment marchează o revenire în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică după ...nişte ani!".

Întregul moment oferit în seara de Ajun telespectatorilor "Te cunosc de undeva!", dar şi transformările spectaculoase ale celor şase cupluri de artişti ai ediţiei vor putea fi urmărite sâmbătă la Antena 1.

Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda de acasă pe telespectatori.

Atmosfera de poveste va continua de la 23:55, când Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun 2022 al lui Ștefan Bănică. Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România.

Citește în continuare

Trending