Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Bastille a lansat un nou single, "survivin'" - AUDIO

Piesa marchează cea de-a doua lansare din acest an a trupei britanice. "survivin'" beneficiază de un lyric video colorat, pe care îl poți urmări în articol.

Dan Smith - Bastille la SummerWell 2018 │ FOTO: Ștefan Sandu / InfoMusic.ro

Noua piesă vine după "What You Gonna Do???", o colaborare cu Graham Coxon, lansată luna trecută. "survivin'" are un ritm antrenant, cu influențe groove, însă mesajul melodiei nu este atât de vesel. Solistul Dan Smith cântă despre anxietate, lipsa încrederii în sine și copleșirea produsă de viața cotidiană.

"Și nu voi minți / Voi spune că sunt în regulă / Pentru că simt că am trăit cu susul în jos" sunt versuri ce susțin ideea piesei. Fiecare ascultător rezonează cu noua lansare a trupei Bastille, pentru că, la un moment dat în viață, cu toții am spus că suntem bine când, de fapt, nu ne simțeam deloc așa.

Au fost momente când simțeam de parcă eram într-o mașină de spălat și pe o bandă rulantă în același timp. Dar când oamenii mă întrebau ce mai fac, răspunsul a fost întotdeauna clișeicul: <<da, sunt bine, totul este bine", a declarat Dan Smith.

Video: Bastille - survivin'

Bastille a luat naștere în Londra în 2010, ca proiect al solistului Dan Smith. Ulterior s-a dezvoltat ca trupă prin cooptarea lui Chris Wood (tobe, voce secundară), Kyle Simmons (clape, percuție, bas, voce secundară, sintetizatoare) și Will Farquarson (bas, clape, chitară acustică, voce secundară)

După un început de carieră la o casă de discuri independentă, cvartetul a semnat, în 2011, un contract cu Virgin Records. Primul album al acestora, "Bad Blood", a fost lansat în martie 2013 și a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart. În 2014, aceștia au fost nominalizați la patru categorii de la Premiile BRIT, unde au și câștigat la secțiunea British Breakthrough Act.

A urmat, în 2016, albumul "Wild World", ”o reflecție sinceră și personală asupra lumii”, în descrierea solistului Dam Smith. Discul s-a plasat pe primul loc în topul albumelor din UK și pe a 4-a poziție în clasamentul american Billboard.

Anul trecut, Bastille a lansat "Doom Days", material prefaţat încă din vara lui 2018. Atunci băieţii ne-au vorbit despre noile piese cu ocazia Summer Well 2018. Trupa a mai vizitat România în 2019, la UNTOLD Festival.

Citește mai multe despre Bastille
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billboard Music Awards 2020 îşi dezvăluie nominalizările: Post Malone, BTS, Billie Eilish au cele mai multe menţiuni

După MTV Video Music Awards, următoarea mare gală de premii muzicale este Billboard Music Awards 2020. Nominalizările sale au fost...

Închide