Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Chitaristul fostei trupe Oasis își dorește o reuniune

Paul Arthurs aka Bonehead și-a exprimat dorința pe Twitter, printr-un mesaj adresat lui Liam Gallagher. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Paul Arthurs (Bonehead) în videoclipul piesei "Live Forever" (captură ecran)
Paul Arthurs (Bonehead) în videoclipul piesei "Live Forever" (captură ecran)

Bonehead s-a numărat printre muzicienii ce au găzduit "petreceri muzicale" pe Twitter. Chitaristul le-a răspuns live fanilor și a ascultat împreună cu aceștia cunoscutul album al trupei, "(What’s the Story) Morning Glory". De asemenea, el a exprimat ideea ca trupa să se reunească, printr-un mesaj pe care i l-a lăsat colegului Liam Gallagher:

"Chiar ar trebui să ne reunim. Ce părere ai, Liam Gallagher?"

Deși Benohead nu a primit încă un răspuns de la Gallagher, acesta din urmă și-a mai arătat de-a lungul timpului interesul pentru o reuniune. În luna februarie, Liam vorbea despre ce condiții ar impune în cazul unei reuniri Oasis. În martie, artistul a încercat să dea de fratele său Noel prin intermediul Twitter, propunându-i o reuniune pentru a strânge bani în lupta cu COVID-19.

"Ascultă, serios, o grămadă de oameni cred că sunt un nenorocit, și da, sunt nenorocit atrăgător, dar odată ce o să trecem peste treaba asta, trebuie să ne reunim pentru a susține concerte caritabile. Haide, Noel, ne putem întoarce apoi la minunatele noastre cariere solo. Haide, știi..."

Ultimul album Oasis a fost lansat în 2008, formația despărțindu-se un an mai târziu. În ciuda relației acide dintre frații Gallagher, zvonuri despre o eventuală reunire au circulat în presă constant, ideea fiind readusă an de an în atenția publicului.

Comentează

Trending