Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: Lyric Video: Oasis - She's Electric

Fanilor Oasis le-a stat puţin inima atunci când contul oficial de YouTube al formaţiei a publicat un nou lyric video. Nu e vorba despre o reuniune... încă. Piesa este "She's Electric", unul dintre hiturile clasice ale grupului, care primeşte un videoclip cu versuri cu ocazia unei aniversări.

Acest debut video marchează împlinirea a 23 de ani de la lansarea albumului "(What's the Story) Morning Glory". LP-ul sosea pe 2 octombrie 1995 şi avea să schimbe brit pop-ul şi brit rock-ul pe vecie. Noul lyric video pentru "She's Electric" este o colecţie inedită şi psihedelică de imagini. Este pur britanic şi old school, prin înlănţuirea de cadre asociate anilor '70 si '80.

Vedem calculatoare vechi, maşini de scris, mesaje televizate antice şi computere cu ecran CRT. Fete cu coafuri din perioada lui "Grease", dar şi proto roboţi îşi deschid cutia craniană pentru a dezvălui versuri ce duc cu gândul la scrierile lui Philip K. Dick.

"(What's the Story) Morning Glory" este considerat unul dintre cele mai de succes LP-uri din istoria formaţiilor britanice. Ocupă locul 5 all time în rândul vânzărilor din Marea Britanie. Chiar dacă Oasis s-a despărţit, fanii continuă să se adune în centrul Londei pentru a recrea legendara fotografie de pe coperta albumului, cu cele două persoane neclare care se intersectează.

Între timp au apărut tot mai multe zvonuri că fraţii Gallagher sunt gata de o reuniune. Ar exista pe masă o ofertă pentru a cânta la Slane Castle, acolo unde Red Hot Chili Peppers a realizat cea mai bună reprezentaţie din carieră şi mulţi spun din istoria muzicii. Oasis a mai cântat la Slane Castle în 2009 şi s-a aflat pe aceeaşi scenă cu R.E.M, încă un grup care nu mai activează în ziua de azi.

O reprezentaţie Oasis în vara lui 2019 la Slane ar coincide cu aniversarea a 25 de ani de la lansarea primului LP Oasis. Casele de pariuri din Marea Britanie au început deja să scadă cotele pentru reuniunea fraţilor Noel şi Liam Gallagher. Firi încăpăţânate şi contradictorii, e greu de crezut că se vor lăsa prea uşor aceşti muzicieni. Mai ales că fiecare dintre ei are propriul proiect solo şi ambele merg de minune.

Ce ştim sigur e că Liam Gallagher va avea un concert unplugged de Crăciun, în scop caritabil. Noel se află între timp în turneu cu trupa High Flying Birds.

Citește mai multe despre Liam GallagherNoel GallagherOasis
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE