Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Liam Gallagher transformă piesele Oasis în "imnuri de spălat pe mâini" - VIDEO

În plină pandemie de coronavirus, Liam Gallagher încearcă să aducă un zâmbet pe buzele fanilor.
Liam Gallagher

Liam Gallagher

Fostul component al trupei Oasis a postat pe Instagram o serie de clipuri ce îl surprind spălându-și mâinile în timp ce fredonează piese celebre precum "Wonderwall", "Supersonic" și "Champagne Supernova". Gallagher s-a folosit de un șiretlic. A schimbat versurile pieselor pentru a ilustra cu adevărat spălatul pe mâini.

"Imnurile spălatului pe mâini" marca Liam Gallagher:

Wonderwall - Wonderwash

Prima melodie aleasă de artist a fost hit-ul "Wonderwall". Gallagher a schimbat titlul în "Wonderwash" (n.r. "wash" înseamnă "a spăla" în engleză) și a fredonat câteva versuri.

View this post on Instagram

New tune WONDERWASH c’mon you know LG x

A post shared by Liam Gallagher (@liamgallagher) on

Supersonic - Soapersonic

Următoarea piesă a fost "Supersonic", devenită "Soapersonic" (n.r. "soap" înseamnă "săpun" în engleză), Liam fredonând:

"I need to be myself/I can't be no one else/I'm feeling SOAPersonic/Give me gin and tonic/You can have it all but how much do you want it? Wash your hands ya little f*ckers!

Champagne Supernova - Champagne Soapernova

Ultima piesă din repertoriu a fost "Champagne Supernova" transformată în "Champagne Soapernova". Muzicianul s-a folosit de același joc de cuvinte ca în clipul anterior.

Anul trecut, Liam Gallagher ar fi trebuit să concerteze pentru prima oară în România. Concertul a fost anulat în ultima clipă, din cauza unor "probleme tehnice".

Citește mai multe despre Liam Gallagher
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Camila Cabello și Shawn Mendes ne cântă de acasă - VIDEO (Together At Home)

Camila Cabello și Shawn Mendes ne oferă motive să zâmbim și să uităm de rutina izolării la domiciliu. Cei doi...

Închide