Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz

Liam Gallagher transformă piesele Oasis în "imnuri de spălat pe mâini" - VIDEO

În plină pandemie de coronavirus, Liam Gallagher încearcă să aducă un zâmbet pe buzele fanilor.
Liam Gallagher

Liam Gallagher

Fostul component al trupei Oasis a postat pe Instagram o serie de clipuri ce îl surprind spălându-și mâinile în timp ce fredonează piese celebre precum "Wonderwall", "Supersonic" și "Champagne Supernova". Gallagher s-a folosit de un șiretlic. A schimbat versurile pieselor pentru a ilustra cu adevărat spălatul pe mâini.

"Imnurile spălatului pe mâini" marca Liam Gallagher:

Wonderwall - Wonderwash

Prima melodie aleasă de artist a fost hit-ul "Wonderwall". Gallagher a schimbat titlul în "Wonderwash" (n.r. "wash" înseamnă "a spăla" în engleză) și a fredonat câteva versuri.

Supersonic - Soapersonic

Următoarea piesă a fost "Supersonic", devenită "Soapersonic" (n.r. "soap" înseamnă "săpun" în engleză), Liam fredonând:

"I need to be myself/I can't be no one else/I'm feeling SOAPersonic/Give me gin and tonic/You can have it all but how much do you want it? Wash your hands ya little f*ckers!

Champagne Supernova - Champagne Soapernova

Ultima piesă din repertoriu a fost "Champagne Supernova" transformată în "Champagne Soapernova". Muzicianul s-a folosit de același joc de cuvinte ca în clipul anterior.

Anul trecut, Liam Gallagher ar fi trebuit să concerteze pentru prima oară în România. Concertul a fost anulat în ultima clipă, din cauza unor "probleme tehnice".

Citește mai multe despre Liam Gallagher
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Camila Cabello și Shawn Mendes ne cântă de acasă - VIDEO (Together At Home)

Camila Cabello și Shawn Mendes ne oferă motive să zâmbim și să uităm de rutina izolării la domiciliu. Cei doi...

Închide