Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Liam Gallagher impune condiții în cazul unei reuniri Oasis și critică muzica lui Noel

Liam Gallagher este interesat de o reunire Oasis, dar nu în orice condiții. Extrovertitul artist a dezvăluit care sunt termenii lui, împroșcându-l totodată cu ceva noroi pe fratele său, Noel.
Videoclip Liam Gallagher One Of Us

Videoclip Liam Gallagher One Of Us (foto: Liam Gallagher)

De 11 ani, fanii Oasis așteaptă o reunire, de acest gând fiind agățat, se pare, și Liam Gallagher. În mai toate discuțiile pe acest subiect, Liam s-a arătat mereu mai interesat decât Noel, așa că întrebările legate de o posibilă reunire îl urmăresc în multe dintre interviuri. Așa se face că, într-o discuție recentă cu un editor al Rolling Stone, Liam a fost întrebat care e cea mai nebunească sumă care i-a fost oferită pentru o reunire.

"Nu cred că ar veni la mine [cu oferta] . Cred că se duc la managerul lui Noel, care a fost înainte managerul Oasis, așa că nu știu sigur. Eu nu aud nimic despre asta", a mărturisit Liam.

Condițiile lui Liam Gallagher pentru o reunire Oasis

Dacă o propunere pentru o reunire ar fi luată în considerare de Noel, atunci și Liam ar avea câteva lucruri de spus.

"Dacă e să se întâmple, va fi o înțelegere de tipul 50/50%, poți să fii sigur de asta. Noel o să creadă că-mi aruncă un os, dar n-o să fie așa. Va fi 50/50% și eu o să aleg cine va fi în trupă, să nu-și imagineze că o să mă alătur trupei High Flying Birds și-o să-i spunem Oasis. Bonehead [Paul Arthurs, unul dintre chitariștii originali] va fi în trupă și "o să rupem scena". "

Părerea lui Liam despre muzica lui Noel

Cu prilejul acestui interviu, Liam Gallagher și-a exprimat și opinia cu privire la muzica lui Noel. Admițând că "din păcate" i-a ascultat ultimele lansări, a tras o concluzie drastică în privința sound-ului fratelui său.

"Uite, lăsând toate glumele la o parte, nu cred că face muzică bună în momentul ăsta. Cred că dacă ai lua oricare din piesele astea noi și le-ai cânta acustic la chitară, lumea ar râde."

Toate albumele solo ale lui Noel Gallagher au urcat pe prima poziție în UK Official Chart, însă Liam crede că acest succes nu se ridică la așteptările a ceea ce-și imagina el când a plecat din Oasis.

"Probabil a crezut că va pleca și va fi noul Paul McCartney, cântând pe stadioane. Ei bine, s-a întors împotriva lui, înțelegi ce zic? Dacă vrea să facă un album solo, n-are decât - nu sunt tatăl lui, nu sunt mama lui. Dar nu mă lăsa pe dinafară destrămând trupa, înțelegi ce zic?"

Anul trecut, Liam Gallagher ar fi trebuit să concerteze pentru prima oară în România. Concertul a fost anulat în ultima clipă, din cauza unor "probleme tehnice".

Citește mai multe despre Liam GallagherNoel GallagherOasis
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine a cântat la Oscar 2020, ediția cu o apariție surpriză și o premieră - VIDEO & LISTĂ CÂȘTIGĂTORI

Gala Oscar 2020 s-a desfășurat fără gazdă, dar s-a bucurat de o serie de momente memorabile. Un artist ce nu...

Închide