Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Amy Lee vorbeşte despre un nou album Evanescence lansat în 2020 - VIDEO

După o perioadă de turnee şi concerte, Evanescence pare a îşi fi regăsit creativitatea şi chimia, trupa dând semne că pregăteşte un album nou. Ar fi primul material de studio complet nou din 2011 încoace. Amy Lee a oferit indicii în această privinţă şi le puteţi afla în articol.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Evanescence a lansat ultimul disc în 2017, "Synthesis", o reinterpretare orchestrală cu influenţe electronice a pieselor sale celebre. Au fost incluse pe material şi două piese noi. Amy Lee a discutat recent cu Sirius XM despre planurile trupei, acordând un interviu la Epicenter Festival. Artista a menţionat că grupul se află într-un an de creaţie.

Amy lee a amintit că Evanescence cântă la o serie de festivaluri şi este headliner la concerte, fără a îşi încărca programul în mod excesiv. În timpul dintre gig-uri muzicienii profită de ocazie şi au început să lucreze la un nou album. Solista a prezis un debut al viitorului disc în anul 2020, dacă totul merge bine. În această lună se vor pune bazele materialului, urmând o sesiune de întâlniri regulate cu băieţii.

Încă de anul trecut au apărut semne că Evanescence şi-a regăsit inspiraţia pentru a crea un succesor al lui "Evanescence", discul din 2011. Deocamdată Amy Lee and co se axează pe turneul "Synthesis" şi Amy a strâns deja câteva materiale compuse pentru LP. Lee şi-a lansat albumul de debut solo în 2016, "Dream Too Much", o colecţie de piese pentru copii, realizată alături de membri ai familiei sale.

LP-ul a debutat prin Amazon Prime şi a primit videoclipuri pentru fiecare track lansate prin Amazon Video, sub formă de animaţii. Amy a devenit mamă în 2014, iar fiul său, Jack Lion Hartzler i-a fost inspiraţia pentru a aborda acest gen muzical de muzică pentru cei mici. Evanescence a primit între timp influenţe orchestrale şi electronice, care s-ar putea regăsi şi pe viitorul album.

Trupa a cântat la Bucureşti în 2017, la Arenele Romane, cu formaţiile Sede Vacante şi Fall Has Come în deschidere. Evanescence revine la Arene pe 15 septembrie 2019, iar biletele au început să se vândă de la începutul acestei luni, de la preţul de 139 de lei (earlybird, acces general).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 15 septembrie 2019

Evanescence

Loc
Arenele Romane
Comentează

Industria muzicala

Amy Lee, noul solist Linkin Park? Iată cum comentează artista zvonul

În ultima săptămână au apărut pe Internet o serie de zvonuri care o dădeau pe Amy Lee, solista Evanescence ca noul solist de la Linkin Park. Muziciana a simţit nevoia să reacţioneze, după ce fanii au stârnit un iureş online.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Teoretic proiectul Linkin Park e în standby, după ce solistul Chester Bennington şi-a luat viaţa în 2017. Discuţii despre un nou solist nu s-au purtat, iar fanii nu sunt convinşi că trupa ar trebui să continue fără Chester. Speculaţii au vorbit despre Oli Sykes de la Bring Me the Horizon ca solist nou sau poate chiar unul dintre fiii lui Chester, mai ales cel care a cântat cu fosta sa trupa Grey Daze.

E vorba despre Jaime Bennington, care are o voce similară cu tatăl său. Sau poate chiar Mike Shinoda ar putea prelua funcţia de solist. Cert e ca trupa nu pare gata să facă ceva în această direcţie. Ei bine Amy Lee a apărut ca propunere de solist în ultima vreme, încât artista a simţit nevoia să ia o poziţie în cadrul unui interviu cu iHeart Radio, filiala din Canada.

Ce e drept zvonurile au precizat doar ca "Linkin Park a recrutat o solistă" şi atât, nu neapărat Amy Lee. Iată spusele lui Amy:

"Acesta este un compliment incredibil. Nu am auzit asta. Nu, nu am fost contactată de LINKIN PARK sau ceva de genul. Dar sunt un mare fan și simt că lumea noastră, fanii noștri, sunt în mare parte aceleași persoane. Este foarte drăguț. Niciodată... Am cântat împreună la concerte? Nu știu dacă EVANESCENCE și LINKIN PARK au fost la un festival împreună sau ceva de genul. Ne-am întâlnit. Am fost în studio în același timp. Când am făcut "Fallen" , am reușit doar să am o conversație sau două cu Chester. A fost foarte drăguț. Dar nu, nu este adevărat. Dar este minunat. Ar trebui să mă întrebe despre asta. Nu am foarte mult timp liber, dar aș putea să fac asta cu jumătate de normă."

Zvonul despre recrutarea unei soliste de către Linkin Park a fost pornit de către solistul Jay Gordon de la trupa ORGY în cadrul unui interviu radio recent. Jay şi-a retras spusele apoi într-o postare apologetică pe Facebook. A spus şi că i-au fost scoase din context cuvintele. În timpul turneului din 2022 cu Halestorm, Lee şi Lzzy Hale au cântat coveruri după Linkin Park, mai precis piesa "Heavy" la fiecare concert.

[https://www.youtube.com/watch?v=WpsmWbx9xIQ]

Citește în continuare

Trending