Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Evanescence cântă la Arenele Romane pe 15 septembrie

Evanescence revine în România pe 15 septembrie pentru un concert la Arenele Romane. Una dintre cele mai apreciate trupe de rock din SUA revine în ţara noastră la 2 ani după reprezentaţia din 2017, tot de la Arenele Romane. Află detalii despre concert şi despre bilete în articol.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Formaţia cunoscută pentru timbrul unic al solistei Amy Lee, dar şi pentru balade pline de tristeţe de la început de mileniu va concerta la Bucureşti în toamnă. Biletele se vor pune în vânzare vineri, pe 3 mai pe www.iabilet.ro începând cu ora 10:00. Primele 300 de bilete vor avea preţ special.

Grupul vine după un experiment muzical, prin albumul "Synthesis". Evanescence a reorchestrat piese vechi şi a compus unele noi, adăugând un element orchestral track-urilor. "Bring Me to Life" a primit astfel un suflu nou şi extra dramatism, prin viorile combinate cu un mixaj complet nou din studioul de înregistrări.

Pe lângă piesele clasice, trupa a lansat şi noutăţi, precum "Imperfection", o melodie despre imperfecţiunea care ne defineşte ca fiinţe umane. Videoclipul său a fost un scurt metraj emoţionant, cu o fetiţă pierdută în prim plan şi Amy Lee privind-o ca un înger păzitor. Am putut asculta şi "Lacrymosa" în varianta orchestrală, dar şi colaborarea cu Lindsay Stirling "Hi-Lo".

În 2018 grupul a lansat DVD-ul "Synthesis Live", pe care puteţi vedea cele mai speciale momente live din turneul dedicat albumului orchestral.

Evanescence are zeci de milioane de albume vândute în toată lumea şi a primit 2 premii Grammy în 2004 pentru piesa "Bring Me to Life", la categoriile "Best New Artist" şi "Best Hard Rock Performance". Albumul "Fallen" a fost certificat cu Platină în toată lumea şi a reuşit să rămână în topul Billboard pentru mai bine de un an.

A fost urmat de încă un LP de succes, "The Open Door" din 2006, cu hituri ca "Lithium" sau "Sweet Sacrifice". În 2011 apărea materialul discografic "Evanescence", care a ajuns pe primele locuri în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Biletele se găsesc în format electronic începând cu vineri, 3 mai de la ora 10:00 pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Iată categoriile de bilete:

  • Teren (fără loc, în faţa scenei) - 229 lei în earlybird, 259 în presale şi 280 la intrare
  • Premium (cu loc) - 319 lei în earlybird, 349 lei în presale şi 380 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 139 lei în earlybird, 159 lei în presale şi 180 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 300 de bilete din fiecare categorie. Aici poţi afla impresii de la ultimul concert Evanescence în România, cel din 2017, de la Arenele Romane.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 15 septembrie 2019

Evanescence

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Evanescence revine la București în iunie 2022

Evanescence va susține un nou concert la București în vara anului viitor. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane și va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Pe 7 iunie 2022, Evanescence revine la București, urmând să prezinte fanilor piese de pe cel mai recent material, "The Bitter Truth". Show-ul va avea loc la 3 ani de la ultima vizită a formației în țara noastră, ce s-a soldat cu un concert desfășurat tot la Arenele Romane. Noul eveniment, din 2022, va marca cel de-al șaselea concert Evanescence în România.

Evanescence se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei vocaliste Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Albumul "Fallen" a ramas până în prezent în topul preferințelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu platină în întreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reușit să rămâna în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare și a fost premiat cu Aur în Australia, Canada și Marea Britanie.

Muzica formației Evanescence poartă o paletă întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence a reușit să ofere publicului piese fascinante, care au trecut deja proba timpului.

Prețuri bilete la concertul Evanescence din iunie 2022:

Primele 200 de bilete vor avea prețuri Early Bird, pentru fiecare categorie în parte. Se vor putea cumpăra atât bilete cu loc, cât și fără. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Muzică nouă

Tenacious D şi Amy Lee cântă despre vaccin pe un cover Ramones

Celebra trupă Tenacious D a avut o mini-reuniune cu ocazia unui cover amuzant pentru o piesă Ramones. Kyle Gass s-a reunit cu Jack Black pentru a îşi sărbători vaccinarea Covid-19, creând un cover după Ramones şi piesa "I Wanna Be Sedated". Mai avem şi câteva apariţii speciale de la Amy Lee, John C. Reilly şi alţii în videoclip.

Publicat

pe

Tenacious D Vaccinated videoclip
Tenacious D Vaccinated videoclip │ FOTO: Kyle Gass

Noua piesă se numeşte "Vaccinated" şi a primit un clip de 1 minut şi de 31 de secunde. Prezintă toată aventura lui Kyle Gass pregătindu-se cu 24 de ore înainte de vaccinare. În videoclip îi mai vedem şi pe Jack Black, coleg de trupă în Tenacious D cu Kyle, dar şi pe solista Evanescence Amy Lee. Aceasta apare primind o "vaccinare" de la fiica sa. Îi mai vedem în video şi pe chitaristul Toto Steve Lukather, actori ca John C. Reilly, Samantha Bee şi Kathy Najimy.

Cât despre nume mari din rock, apar Danko Jones, Black Stone Cherrry şi The Protomen. Versurile celebre din "Sedated" de la Ramones sunt inlocuited cu "I'm getting vaccinated". Originalul "I Wanna Be Sedated" este una dintre cele mai cunoscute melodii Ramones, care a apărut pe un album din 1978 al formaţiei. Acest cover are rol de awareness şi de a atrage americanii să se vaccineze.

Tenacious D este o trupă formată în 1994, dar care a avut o explozie de popularitate abia la începutul anilor 2000. La final de ani '90 cânta în deschiderea unor nume mari precum Pearl Jam, Tool sau Beck. În 2000 sosea albumul "Tenacious D", cu Dave Grohl la tobe. În noiembrie 2006 venea propriul film al acestui proiect muzical, "Tenacious D in The Pick of Destiny". Pelicula nu a avut încasări mulţumitoare, dar a fost urmată de de un turneu care a compensat din pierderi.

Jack Black şi Kyle au câştigat un Grammy în 2014 pentru un cover după o piesă a lui Ronnie James Dio, "The Last In Line. În 2018 se discută despre un al doilea film, dar a sosit doar o serie web animată "Tenacious D în Post-Apocalypto". Cheia acestui grup este stilul dramatic al vocii lui Jack Black şi abilităţile de chitarist ale lui Gass.

Evanescence a lansat la început de an 2021 albumul "The Bitter Truth", care abordează teme sociale şi politice, dar şi sentimentele resimţite în pandemie. A avut ca single-uri "Better Without You", "Yeah Right", "Use My Voice" şi "The Game Is Over". Amy Lee a vorbit pe final de 2020 despre relaţia sa cu casa de discuri şi condiţii i-a impus.

Citește în continuare

Trending