Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Semifinaliștii de la Românii Au Talent au fost desemnați - VIDEO

Vineri seară s-a încheiat ultima etapă a preselecțiilor sezonului 9 al emisiunii "Românii Au Talent", cu ultimii candidați și deciziile pentru semifinale. Spectacolul a fost variat, așa cum ne-am obișnuit, cu momente de rap, canto, dans, beatbox și ventrilocie. În semifinale au intrat 24 de concurenți, dintre care 5 sunt cei care au primit golden buzz pe parcursul preselecțiilor. 

Publicat

pe

Juriul Românii Au Talent
Juriul Românii Au Talent

Fiecare ediție a emisiunii aduce în fața publicului o diversitate de talente și un reminder constant că fiecare om poate să ofere ceva celorlalți, atâta vreme cât are curajul să își asume talentul său și să iasă în fața lumii să îl demonstreze. Oameni de toate vârstele urcă pe scena "Românii Au Talent", iar naționalitațile concurenților variază și ele.

Pentru semifinalele din sezonul 9 publicul va avea parte de un melanj de artiști de tot felul: acrobați, artiști de circ, dansatori, magicieni, cântăreți, un regurgitator profesionist și un barman. Vârstele concurenților incep de la 8 ani (dansatorul Aris Negoiță) și se opresc la 56 de ani (regurgitatorul Stevie Starr).

Cei cinci concurenți care au primit golden buzz și au fost propulsați direct în semifinale sunt: cântăreaţa Ana-Maria Pantaze – Mihai Petre, dansatoarea Ema Stoian – Andra, dansatorul Kidd Strobe – Andi Moisescu, cântăreaţa de operă Daniela Machidon – Florin Călinescu şi dansatorul Aris Negoiţă – Smiley și Pavel Bartoş.

Printre ceilalți 19 semifinaliști pe care îi vom revedea în semifinalele din 17 și 24 mai se află: Azeri Brothers (artişti de circ), Corul de Copii al Operei Naţionale, cântăreţul Anton Joseph, pianistul Rareş Dumitru Bratu, cântăreţii de operă Alin Buruiană și Isabela Stănescu, dansatoarea Nikol Varga, magicienii Stevie Starr şi Magitot şi barmanul Alexander Shitfanov.

Vă lăsăm să vă delectați cu cele două numere de magie care vor fi prezente în semifinale: Marius Draguș sau Magitot, care combină umorul cu magia, și Stevie Starr, regurgitatorul profesionist care a uimit pe toată lumea cu capacitățile sale.

Trending