Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Evanescence - Lacrymosa (Live)

Amy Lee lasă totul pe scenă într-o interpretare live de excepție a piesei ”Lacrymosa”. Înregistrarea video se regăsește pe noul DVD Evanescence, ”Synthesis Live”.

Lacrymosa”, piesa inclusă pe cel de-al doilea album de studio al trupei Evanescence, ”The Open Door”, este prezentată publicului în versiune live, reorchestrată. Pe această versiune auzim și mai pregnant elementele din compoziția lui Mozart, piesa căpătând astfel și mai multă profunzime.

Această variantă a piesei ”Lacrymosa” este inclusă pe DVD-ul ”Synthesis Live”, pe care Evanescence îl va lansa pe 12 octombrie. Fanii vor putea asculta la o cu totul altă intensitate toate piesele de pe albumul ”Synthesis”, LP care include hituri ale trupei reorchestrate, dar două piese noi.

După o perioadă de pauză, determinată de naștererea primului copil al solistei Amy LeeEvanescence a revenit pe scenă în 2016, din luna octombrie formația fiind plecată în turneu. După 16 concerte susținute în America, trupa a anunțat că își va extinde turneul și în Europa, la scurtă vreme fiind confirmat un nou show în România. Evanescence a concertat la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017, iar show-ul a fost contopirea dintre emoție și perfecțiune.

Formația Evanescence are din 2016 o nouă componență. Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat în trupă din 2003 până în 2015, a fost înlocuit de Jen Majura, o vocalistă și chitaristă de origine germană.

Citește mai multe despre Evanescence
Videoclipuri cu Evanescence
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE