Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Evanescence - Hi-Lo featuring Lindsay Stirling

În această lună aniversăm un an de la ultimul concert Evanescence în România, iar grupul ne face o surpriză plăcută lansând un videoclip nou. E vorba despre un clip pentru piesa "Hi-Lo", realizată în colaborare cu violonista Lindsay Stirling. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

"Hi-Lo" include prim planuri cu Amy Lee, colegii de trupă şi Lindsay din concertele realizate în ultimii ani. Toate sunt intercalate cu imagini din natură, cu o lebădă, picături de apă, sau persoane care se sărută. Vedem şi peisaje urbane şi filmări din metrourile capitalelor europene şi americane.

Regia acestui clip îi aparţine lui P.R. Brown, iar piesa are puternice elemente electronice, în special spre final. Atunci se îmbină vioara lui Lindsay cu un mixaj puternic de pian şi bas. De altfel influenţele electronice se simt pregnant pe cel mai nou album Evanescence, "Synthesis".

Acesta a debutat anul trecut, ca o colecţie de remixuri şi reinterpretări ale celor mai cunoscute melodii ale grupului. Au fost compuse şi două piese noi, printre care şi "Hi-Lo". Trecuseră 6 ani de la ultimul LP al formaţiei până la discul de anul trecut.

"Hi-Lo" este o melodie care a stat în standby ani buni, până ce Amy Lee a găsit inspiraţia de a o finaliza. 10 ani a aşteptat momentul, iar aportul emoţional al familiei sale şi elementul orchestral i-au dat contur. De aranjamente s-a ocupat David Campbell, colaborator de ceva vreme cu trupa.

Amy Lee s-a dedicat serios carierei solo în ultimii ani, compunând muzica pentru filme ca "Voice From the Stone" şi realizând coveruri şi piese solo. După ce a devenit mamă, artista a înregistrat un album de cântece pentru copii. Rezultatul a fost "Dream Too Much", un proiect de suflet al solistei.

Evanescence şi Lindsay Stirling vor fi co-headlineri la un turneu din această vară în America de Nord. Vor fi numai opriri la săli de concerte şi amfiteatre mari, ideale pentru orchestră. Ambii artişti vor avea acompaniament orchestral. Concertele îi vor duce în 31 de oraşe nord americane.

Evanescence a concertat în România pe 29 iunie 2017 la Arenele Romane, acolo unde s-au auzit piese ca "My Immortal", "Everybody's Fool", "Going Under" şi "Bring Me to Life".

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescenceLindsay Stirling
Videoclipuri cu Amy LeeEvanescenceLindsay Stirling
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE