Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Ascultă reinterpretarea melodiei Evanescence "Lacrymosa", varianta orchestrală - AUDIO

Evanescence continuă lansarea de piese de pe albumul cu influenţe orchestrale "Synthesis", cu single-ul "Lacrymosa". Această melodie emoţionantă este o reinterpretare a piesei celebre a formaţiei, cu un instrumental orchestral de această dată.
Amy Lee / Evanescence

Amy Lee / Evanescence (foto: P.R. Brown)

Melodia originală "Lacrymosa" datează din 2006, dar varianta nouă plusează la emoţie. Viitorul disc, "Synthesis" va sosi pe 10 noiembrie şi aduce aportul compozitorului David Campbell. Toate piesele vor îmbina sunetul şi sample-urile electronice cu secţiuni orchestrale pline de sentiment. Albumul va include două melodii Evanescence complet noi, pe lângă hiturile trupei re-înregistrate cu o orchestră live şi mixaj electronic.

Violonista Lindsey Stirling îşi pune în valoare talentul pe track-ul "Hi-Lo", una dintre melodiile complet noi de pe LP. Turneul "Synthesis Live" a debutat deja, pe 14 octombrie, pe Coasta de Vest a Statelor Unite. Accentul se pune pe vocea curată a lui Amy Lee, pe o orchestră completă şi sample-uri din genul "electronica". Pe Amy Lee o vom auzi cântând şi la pian, instrumentul său preferat.

Lansarea de single-uri a pornit în această vară, cu o reorchestraţie a hitului "Bring Me to Life", piesă care a primit un premiu Grammy în 2003. Apoi am ascultat melodia "Imperfection", cu un suflu nou în discografia trupei şi un videoclip plin de mesaj. Colaborarea cu David Campbell nu este deloc nouă pentru grupul american, compozitorul ocupându-se de aranjamentele orchestrale şi pentru precedentele 3 albume ale trupei.

Evanescence a revenit în România pe 29 iunie în acest an, pentru un concert la Arenele Romane. A oferit o reprezentaţie emoţionantă şi plină de energie, cu toate hiturile clasice.

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmăreşte concertul tribut Linkin Park & Friends, în memoria lui Chester Bennington - VIDEO

În noaptea de 27 octombrie Linkin Park a urcat pe scenă pentru prima oară fără Chester, pentru un concert tribut...

Închide