Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fly Project a lansat noul clip - "Toca Toca" - VIDEOCLIP

Cei de la Fly Project au dat cea mai mare petrecere pe acoperiș, cu fete sexy și noul single "Toca Toca", care este deja în heavy rotation la radiourile din România și numărul 1 în topurile din mai multe țări.

Publicat

pe

Fly Project
Fly Project │ FOTO: Cătălin Oprițescu

Atmosfera noului videoclip lansat de Fly Project este extrem de fierbinte, cu toate că filmările s-au desfășurat la temperaturi foarte scăzute, timp de 24 de ore, fără întrerupere. Melodia "Toca Toca" se bucură deja de succes, având peste 2 milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube. În plus, formația a primit sute de cereri pentru remix din întreaga lume, fiind pe primele locuri în clasamente din mai multe țări.

Dansatoarele noastre au răcit după filmări, dar sunt obișnuite și își revin repede. Nu avem timp să ne îmbolnăvim niciunul dintre noi, avem de lansat videoclipul, întrăm în promovare și urmează o perioadă încărcată, a declarat Tudor.

Personajele principale ale clipului sunt doi ursuleți, care se întâlnesc, se îndrăgostesc și trec printr-o serie de experiențe până ajung la petrecerea de pe acoperiș. Acolo se simt atât de bine încât vor să îi dea jos de pe scena pe cei de la Fly Project pentru a cânta în locul lor. Videoclipul a fost realizat de Alex Ceaușu, care lucrează de mult timp cu formația, fiind un prieten apropiat al acesteia.

VIDEOCLIP: Fly Project - "Toca Toca"

Trending