Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Fly Project a lansat noul clip - "Toca Toca" - VIDEOCLIP

Cei de la Fly Project au dat cea mai mare petrecere pe acoperiș, cu fete sexy și noul single "Toca Toca", care este deja în heavy rotation la radiourile din România și numărul 1 în topurile din mai multe țări.
Fly Project

Fly Project (foto: Cătălin Oprițescu)

Urmărește-ne pe

Atmosfera noului videoclip lansat de Fly Project este extrem de fierbinte, cu toate că filmările s-au desfășurat la temperaturi foarte scăzute, timp de 24 de ore, fără întrerupere. Melodia "Toca Toca" se bucură deja de succes, având peste 2 milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube. În plus, formația a primit sute de cereri pentru remix din întreaga lume, fiind pe primele locuri în clasamente din mai multe țări.

Dansatoarele noastre au răcit după filmări, dar sunt obișnuite și își revin repede. Nu avem timp să ne îmbolnăvim niciunul dintre noi, avem de lansat videoclipul, întrăm în promovare și urmează o perioadă încărcată, a declarat Tudor.

Personajele principale ale clipului sunt doi ursuleți, care se întâlnesc, se îndrăgostesc și trec printr-o serie de experiențe până ajung la petrecerea de pe acoperiș. Acolo se simt atât de bine încât vor să îi dea jos de pe scena pe cei de la Fly Project pentru a cânta în locul lor. Videoclipul a fost realizat de Alex Ceaușu, care lucrează de mult timp cu formația, fiind un prieten apropiat al acesteia.

VIDEOCLIP: Fly Project - "Toca Toca"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu a lansat "Hello" - VIDEOCLIP

Cu aceeași poftă de viață cu care ne-a obișnuit, Horia Brenciu ne spune "Hello". Noul single compus de Ivan Caragia...

Închide