Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Petrecerile ilegale de Revelion ar putea aduce împreună milioane de oameni

Weekendul 31 decembrie - 3 ianuarie poate cauza un risc crescut al crizei de sănătate, având în vedere numeroasele petreceri ce ar putea fi organizate.
Public concert

Publicul la concertul COMA - Orizont (2016)

Noi cercetări efectuate de Night Time Industries Association (NTIA) afirmă că peste 5000 de petreceri ilegale sunt așteptate să aibă loc între 31 decembrie și 3 ianuarie, în ciuda tuturor restricțiilor adoptate în urma pandemiei de coronavirus. Asociația în discuție este formată din patroni de baruri, cluburi și restaurante, alături de organizatori de evenimente și manageri muzicali și are în vedere, așa cum îi spune și numele, activitatea "vieții de noapte".

Deși cifrele și studiile realizate de NTIA se referă exclusiv la Regatul Unit al Marii Britanii, ideea petrecerilor ce au ca scop sărbătorirea trecerii în noul an nu este un subiect străin celorlalte țări din lume. Revenind, însă, la U.K., NTIA spune că există un risc ridicat ca milioane de oameni să mișune de-a lungul și de-a latul țării în timpul acestui sezon de petreceri, situația fiind agravată de închiderea cluburilor de noapte care sunt obișnuite să gestioneze mai bine astfel de adunări de oameni.

"Există o îngrijorare din ce în ce mai mare din partea Asociației că Guvernul a subestimat impactul restricțiilor în ajunul Anului Nou, care va conduce la un număr ridicat de petreceri ilegale și adunări în masă. Estimăm că Marea Britanie va fi martoră la peste 5.000 de petreceri ilegale în weekendul de Revelion, mulți organizatori acceptând amenzi și comunicând prin intermediul unor sisteme sofisticate ce depășesc iscusința poliției", a declarat Michael Kill, directorul NTIA.

Activitățile de acest tip au tot avut loc în Marea Britanie în ultimele luni. Deși, la sfârșitul lui octombrie a fost anunțat oficial un nou val de restricții și a debutat o a doua perioadă de izolare, englezii au participat la adunări. Anterior acestor reguli, sute de oameni au participat la o petrecere ce a avut loc într-un depozit în Londra. Filmările postate pe rețelele de socializare au arătat o mulțime de participanți fără mască, ignorând regulile de distanțare socială în timp ce dansau împreună la eveniment.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia "Un Alt an" - AUDIO

"Un Alt an" este un cântec perfect pentru această perioadă și totodată un nou single de pe albumul solo "Cutia...

Închide