Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Horia Brenciu a lansat "Hello" - VIDEOCLIP

Cu aceeași poftă de viață cu care ne-a obișnuit, Horia Brenciu ne spune "Hello". Noul single compus de Ivan Caragia de la Bang Bang Production si Alex Pelin de la Kazibo Music beneficiază de un clip ce emană energie, privitorul fiind invitat să urmărească povestea lui Horia Brenciu - omul și artistul. În videoclip apar Iuliana Pușchilă, Julie Mayaya și fiica sa de 11 luni, Mina.
Horia Brenciu -

Horia Brenciu - "Hello" (secvență videoclip)

"Eat, love and pray... adică LIKE, SHARE and ENJOY! :-)", își îndemna Horia Brenciu fanii, făcând referire la noul single "Hello", întrebându-i apoi "Eee, cum e? Sună bine la voi?".

Omul și artistul Horia Brenciu sunt dificil de separat. Viața sa, deși este împărțită între cea personală și cea de pe scenă și de la televiziune, de cele mai multe ori creează impresia unei simbioze perfecte. Despre asta este vorba și în videoclipul piesei "Hello". Iuliana Pușchilă, Julie Mayaya (foste concurente la Vocea României) și fiica sa, Mina, sunt prezente în clip tocmai pentru a transmite ideea de fuziune a celor două lumi: artistică și personală. În final, cel mai important este să-ți trăiești viața și să ai grijă să acorzi fiecărui aspect atenția cuvenită.

Viața personală a lui Horia Brenciu a început să devină tot mai vizibilă odată cu nașterea celei de-a treia fetițe, Mina. Într-un interviu acordat recent postului Realitatea, Horia Brenciu povestea despre relația sa cu fiicele sale, mărturisind că încearcă să le fie atât tată, cât și prieten.

"Autoritatea unui tată trebuie să fie… surdă. În fața Minei, a Mariei sau a Andreei, fetele mele cele mari, trebuie mai degrabă să-mi mușc limba, să-mi înghit cuvintele și să înteleg totul, absolut totul! Trebuie să le fiu, dincolo de postura de tata, un adevărat prieten. Un prieten care să nu le facă observatii la 2 minute, ci să le ajute necondiționat atunci când au nevoie. (...) Ne adunăm în sufragerie, ne trântim pe canapele și bârfim… Maria ne povestește de școală sau de taberele în care se duce cu clasa ei, Andreea ne arată ultimele mișcări de la cursurile de balet, la care tocmai a aderat în vara asta, iar Mina… Mina ne face apologia suzetelor!"

Versurile piesei "Hello" sunt semnate de Alex Pelin. Videoclipul a fost produs de HB Media Entertainment.

Horia Brenciu - "Hello"

Citește mai multe despre Horia BrenciuIuliana PușchilăJulie Mayaya
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Lady Gaga - "Venus" - AUDIO

Lady Gaga a dezvăluit noul single "Venus", pe care îl puteți asculta pe InfoMusic. Melodia promovează albumul "ARTPOP", așteptat cu...

Închide