Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

NOMVD anunță încă două petreceri, cu DJ TENNIS și THE HACKER

NOMVD a anunțat două noi evenimente din seria petrecerilor cu muzică electronică și scenriu post-apocaliptic. Party-urile sunt programate să aibă loc în septembrie, la Constanța (Mamaia Nord) și Iași, cu DJ Tennis și The Hacker pe post de headlineri.

Publicat

pe

NOMVD
NOMVD │ FOTO: PR

Pe 28 august, NOMVD va da startul unei serii de party-uri inedite. Petrecerile au în spate un scenariu post-apocaliptic, cu artiști de muzică electronică, decor custom-made și dansatori costumați, care vor anima atmosfera. Primul party va avea loc la Combinatul Fondului Plastic din București, și-i va avea în lineup pe Palms Trax , Mehmet Aslan și Eddie Lanzat. Petrecerea va începe la ora 16:00 și se va încheia la ora 02:00, iar biletele pot fi achiziționate online.

NOMVD Party în Mamaia

Cel de-al doilea eveniment este programat pentru 3 septembrie, în Mamaia, la Form Beach, cu un lineup care îi va include pe DJ TENNIS (manager de turneu de trupa punk rock, bucătar profesionist și acum DJ și producător de succes, care mixează de la disco la techno, house șo funk, fondator și A&R al casei de discuri Life and Death), Capablanca (C.P.I./ Discos, DJ carismatic și eclectic, producător și fondator al casei de discuri Discos Capablanca) și Gemini Brothers (ritmurile, liniile de bas și sunetele complexe și intense sunt motivele pentru care au scos piese la case de discuri legendare ca Moodmusic, Skint/BMG, Eskimo, or Miami’s Bad Barbie). Un al patrulea DJ va fi adăugat în lineup curând.

NOMVD Party la Iași

Ultimul eveniment din seria NOMVD a acestui an va avea loc pe 17 septembrie, la Iași, la The Secret. Lineup-ul de închidere a seriei va include The Hacker (DJ legendar trecut prin faze de Techno, EBM, Sci-FI Electro și New Wave, dar probabil cel mai cunoscut de public ca principalul fondator al Electroclash-ului), Kosta (cu o carieră de aproape 20 de ani, e prezent în industrie la o multitudine de festivaluri și cluburi cu un spectru larg de muzică, de la funk, disco, afro house, la house și dark disco) și Alexandru Jijian (realizator de show-uri radio și iubitor de muzică electronică, ce a împărțit scena cu nume ca Jeff Mills, Miss Kittin, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing). Un al patrulea DJ se va alătura lineup-ului din Iași în perioada următoare.

Reguli de acces:

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Participanții la eveniment trebuie să aibă 18 ani împliniți și să dețină un bilet de intrare valid pentru a li se permite accesul în incinta evenimentului. Un bilet conferă acces pentru o singură persoană.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, seria de evenimente NOMVD va avea loc în aer liber și cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentelor. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și purtarea măștii în spațiile comune (bar, toalete etc.).

Pentru cei dintre voi care nu bifează niciuna dintre variantele de mai sus și sunt dispuși să se testeze, la intrare va exista un punct de testare rapidă, în ziua evenimentului (sâmbătă, 28 august), între 16:00 și 24:00.

Cum se face testarea rapidă la locație:

 • Va fi pus la dispoziție un cod QR la punctul de testare de la intrarea în eveniment; deținătorii unui bilet de acces care doresc să se testeze trebuie să scaneze codul QR, care îi va duce la un formular online pe care trebuie să îl completeze; va rugăm să va asigurați că aveți asupra voastră cartea de identitate sau pașaportul;
 • Prețul unui test rapid antigen pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 este 30 de lei și trebuie plătit de participantul la eveniment, doar cu NUMERAR;
 • Echipa medicală va recolta apoi probe cu ajutorul unui exudat nazofaringian;
 • Rezultatele testului vor fi eliberate în aproximativ 10 minute de la recoltarea probei, iar deținătorii unui bilet care vor primi un rezultat negativ al testului vor putea apoi să se îndrepte către poartă de intrare în eveniment, unde trebuie să prezinte rezultatul negativ al testului și biletul de acces, pentru validare.

În zona evenimentului NU VA FI PERMIS accesul cu:

 • băuturi achiziționate din afara perimetrului locației;
 • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
 • artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere;
 • materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri;
 • obiecte ascuțite, grele, confecționate din sticlă, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alți participanți;
 • scaune;
 • arme, lanțuri, precum și încălțăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele;
 • umbrele;
 • animale;
 • rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
 • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending