Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

NOMVD inaugurează o serie de evenimente inedite - Petreceri cu scenariu post-apocaliptic și muzică electronică

NOMVD își face debutul în această vară cu o serie de party-uri de muzică electronică. Evenimentele au în spate un scenariu post-apocaliptic, atmosfera urmând a fi animată de dansatori costumați.

Publicat

pe

NOMVD
NOMVD │ FOTO: PR

Party-urile din seria NOMVD vor avea loc în august și septembrie, la București, Mamaia/ Constanța și Iași. Fiecare petrecere va beneficia de un scenariu post-apocaliptic, cu decor custom-made și dansatori costumați care vor anima atmosfera.

Primul eveniment din seria NOMVD va avea loc pe 28 august, la București, la Combinatul Fondului Plastic (Băiculești 29). Lineupul îi va include pe Palms Trax (unul dintre cei mai apreciați DJ la festivalul Dekmantel, gazda emisiunii radioului NTS "Cooking with Palms Trax", rezident al clubului virtual GTA și rezident al multor alte cluburi din Europa), Man Power (house, techno, Italo, disco, post-punk, new wave și nu numai, fondator al casei de discuri Me Me Me), Mehmet Aslan (gazda emisiunii radio "Music for Books", cu înclinații către imnuri folk tradiționale îmbinate impecabil cu muzica electronica modernă) și Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald și Doreen Recordings). Petrecerea va începe la ora 16:00 și se va încheia la ora 02:00.

Următoarele două evenimente din seria NOMVD vor avea loc la Mamaia/ Constanța (vineri, 3 septembrie) și Iași (vineri, 17 septembrie), mai multe detalii incluzând lineup, locații și bilete vor fi anunțate în curând.

Bilete pentru party-ul NOMVD de la București:

Biletele pentru partyul NOMVD de la București pot fi achiziționate online, la prețul de 75 lei. Prețul biletelor la intrare va fi de 90 lei.

Reguli de acces:

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Participanții la eveniment trebuie să dețină un bilet de intrare valid pentru a li se permite accesul în incinta evenimentului. Un bilet conferă acces pentru o singură persoană.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, seria de evenimente NOMAD va avea loc în aer liber și cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentelor. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și purtarea măștii în spațiile comune (bar, toalete etc.).

Pentru cei dintre voi care nu bifează niciuna dintre variantele de mai sus și sunt dispuși să se testeze, la intrare va exista un punct de testare rapidă, în ziua evenimentului (sâmbătă, 28 august), între 16:00 și 24:00.

Cum se face testarea rapidă la locație:

 • Va fi pus la dispoziție un cod QR la punctul de testare de la intrarea în eveniment; deținătorii unui bilet de acces care doresc să se testeze trebuie să scaneze codul QR, care îi va duce la un formular online pe care trebuie să îl completeze; va rugăm să va asigurați că aveți asupra voastră cartea de identitate sau pașaportul;
 • Prețul unui test rapid antigen pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 este 30 de lei și trebuie plătit de participantul la eveniment, doar cu NUMERAR;
 • Echipa medicală va recolta apoi probe cu ajutorul unui exudat nazofaringian;
 • Rezultatele testului vor fi eliberate în aproximativ 10 minute de la recoltarea probei, iar deținătorii unui bilet care vor primi un rezultat negativ al testului vor putea apoi să se îndrepte către poartă de intrare în eveniment, unde trebuie să prezinte rezultatul negativ al testului și biletul de acces, pentru validare.

În zona evenimentului NU VA FI PERMIS accesul cu:

 • băuturi achiziționate din afara perimetrului locației;
 • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
 • artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere;
 • materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri;
 • obiecte ascuțite, grele, confecționate din sticlă, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alți participanți;
 • scaune;
 • arme, lanțuri, precum și încălțăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele;
 • umbrele;
 • animale;
 • rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
 • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Petreceri sâmbătă, 28 august 2021

NOMVD

Loc
Combinatul Fondului Plastic
Comentează

Trending