Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Linkin Park lansează melodia "Battle Symphony", confirmând trecerea completă la pop

Odată cu lansarea piesei "Heavy", Linkin Park a oferit indicii că trece într-o nouă epocă, una pop. Noua direcţie e confirmată şi de single-ul proaspăt lansat, "Battle Symphony". El precede albumul "One More Light", aşteptat să sosească pe 19 mai.

Publicat

pe

Single Linkin Park Battle Symphony
Single Linkin Park Battle Symphony

"Battle Symphony" invită la comparaţii cu hituri pop actuale, precum melodii ale lui Ed Sheeran sau Coldplay. Vocea lui Chester Bennington nu mai resimte anii de ţipete la refrenuri de pe "Meteora" şi îşi permite triluri melodioase aici. Single-ul este despre creştere şi evoluţie, maturizare şi dorinţa de a aparţine unui grup, chiar dacă eşti diferit.

Am primit şi un lyric video, plin de peisaje împădurite şi tomnatice. Dacă piesa "Heavy" a primit imediat un remix şi o reinterpretare care o făceau să sune mai... heavy, e greu să credem că acest single va mai putea fi transformat. Asta nici măcar dacă se dublează tempo-ul. Mike Shinoda, una dintre forţele creative de la Linkin Park a avut următoarele de spus despre noul album:

Unul dintre motivele pentru care am ales "Heavy" drept primul single este faptul că el reprezintă miezul sunetului albumului. Nu e un scenariu în care tot albumul sună într-un anumit fel şi single-ul sună diferit. Aşa sună albumul. Am dorit să debutăm cu această melodie, astfel încât toată lumea să îşi dea seama în ce direcţie mergem.

La "One More Light" se lucrează din 2015, acesta fiind LP-ul cu numărul 7 de la Linkin Park. Abordarea promite să fie una pozitivă şi optimistă, judecând după faptul că vom vedea o copertă de album cu 6 copii care se joacă în ocean.

Comentează

Trending