Urmărește-ne în Social Media

Mike Shinoda - Can't Hear You Now

Mike Shinoda lansează un nou single şi videoclip, pentru piesa "Can't Hear You Now". Acest track este extras de pe albumul solo de debut al artistului, "Post Traumatic". Videoclipul este unul minimalist, profund personal, cu accentul pe Mike. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

Regizorul Tim Mattia a pus mare accent pe mişcările scenice ale lui Mike Shinoda şi pe prim planuri alb negru cu artistul. "Can't Hear You Now" este o piesă mai apropiată de hip-hop, decât de rock-ul alternativ pentru care e cunoscută trupa Linkin Park, din care provine Mike. Muzicianul tocmai a încheiat un turneu în Statele Unite, avându-l în dechidere pe Don Broco.

Urmează câteva opriri în Europa, cu concerte programate în Germania şi Franţa în martie. Tot în martie mai ajunge în Marea Britanie, Cehia, Ungaria şi Italia. La finalul lunii noiembrie Shinoda devenea viral pentru că a recunoscut că nu a ascultat niciodată albumul "Reign in Blood" de la Slayer. Cofondatorul Linkin Park nu era familiarizat cu legendara creaţie thrash din 1986 şi nu a ezitat să îşi detalieze prima experienţă pentru publicaţiile din State.

De fapt muzicianul a disecat întregul album Slayer, piesă cu piesă, declarându-se şocat de anumite versuri şi aluzii la Holocaust spre exemplu. A recunoscut sample-uri împrumutate ulterior de Public Enemy şi de asemenea a resimţit "mâna" lui Rick Rubin şi influenţa sa asupra acestui LP. Mike a fost surprins şi că discul a debutat prin Def Jam, casă de discuri cunoscută mai mult pentru artişti hip hop.

2018 a fost un an important pentru Mike Shinoda. A lansat albumul "Post Traumatic", prin care a catalizat toată suferinţa pierderii prietenului Chester Bennington. Între timp soarta Linkin Park rămâne incertă, fără solistul său, care s-a sinucis anul trecut. Pe primul său LP solo, Mike a colaborat cu Chino Moreno şi Machine Gun Kelly, K Flay sau Grandson.

Piese precum "Running From My Shadow" sau "Ghosts" abordează lupta muzicianului cu depresia şi pierderea lui Chester. Vers cu vers aflăm cum californianul a ieşit dintr-o groapă adâncă şi întunecată spre lumină prin iubirea primită de la fani, apropiaţi şi prieteni. "Post Traumatic Tour" continuă şi la un moment dat ambasadorul Linkin Park din România a organizat o campanie pentru că artistul să ajungă la noi. Nu pare să se fi concretizat deocamdată.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4