Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Mike Shinoda - Can't Hear You Now

Mike Shinoda lansează un nou single şi videoclip, pentru piesa "Can't Hear You Now". Acest track este extras de pe albumul solo de debut al artistului, "Post Traumatic". Videoclipul este unul minimalist, profund personal, cu accentul pe Mike. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

Regizorul Tim Mattia a pus mare accent pe mişcările scenice ale lui Mike Shinoda şi pe prim planuri alb negru cu artistul. "Can't Hear You Now" este o piesă mai apropiată de hip-hop, decât de rock-ul alternativ pentru care e cunoscută trupa Linkin Park, din care provine Mike. Muzicianul tocmai a încheiat un turneu în Statele Unite, avându-l în dechidere pe Don Broco.

Urmează câteva opriri în Europa, cu concerte programate în Germania şi Franţa în martie. Tot în martie mai ajunge în Marea Britanie, Cehia, Ungaria şi Italia. La finalul lunii noiembrie Shinoda devenea viral pentru că a recunoscut că nu a ascultat niciodată albumul "Reign in Blood" de la Slayer. Cofondatorul Linkin Park nu era familiarizat cu legendara creaţie thrash din 1986 şi nu a ezitat să îşi detalieze prima experienţă pentru publicaţiile din State.

De fapt muzicianul a disecat întregul album Slayer, piesă cu piesă, declarându-se şocat de anumite versuri şi aluzii la Holocaust spre exemplu. A recunoscut sample-uri împrumutate ulterior de Public Enemy şi de asemenea a resimţit "mâna" lui Rick Rubin şi influenţa sa asupra acestui LP. Mike a fost surprins şi că discul a debutat prin Def Jam, casă de discuri cunoscută mai mult pentru artişti hip hop.

2018 a fost un an important pentru Mike Shinoda. A lansat albumul "Post Traumatic", prin care a catalizat toată suferinţa pierderii prietenului Chester Bennington. Între timp soarta Linkin Park rămâne incertă, fără solistul său, care s-a sinucis anul trecut. Pe primul său LP solo, Mike a colaborat cu Chino Moreno şi Machine Gun Kelly, K Flay sau Grandson.

Piese precum "Running From My Shadow" sau "Ghosts" abordează lupta muzicianului cu depresia şi pierderea lui Chester. Vers cu vers aflăm cum californianul a ieşit dintr-o groapă adâncă şi întunecată spre lumină prin iubirea primită de la fani, apropiaţi şi prieteni. "Post Traumatic Tour" continuă şi la un moment dat ambasadorul Linkin Park din România a organizat o campanie pentru că artistul să ajungă la noi. Nu pare să se fi concretizat deocamdată.

Citește mai multe despre Linkin ParkMike Shinoda
Videoclipuri cu Linkin ParkMike Shinoda
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE