Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kasabian prezintă melodia "You're in Love With a Psycho", primul single de pe noul album

Kasabian a pus gând rău muzicii comerciale, prin noul album pe care îl pregăteşte pentru lansare. Primul single tocmai a sosit şi se numeşte "You're in Love With a Psycho". Cu un puternic vibe old school, brit pop şi chiar disco, această melodie e cu siguranţă unică în peisajul muzical actual.

Publicat

pe

Coperta single Kasabian You're in Love With a Psycho
Coperta single Kasabian You're in Love With a Psycho │ FOTO: www.facebook.com

Serge Pizzorno, cantautorul principal Kasabian a declarat recent că albumul "For Crying Out Loud" va salva muzica de chitară din abis. LP-ul soseşte pe 28 aprilie şi ar urma să includă 12 piese pline de energie şi optimism. "You're in Love With a Psycho" are puţin umor negru şi autoironia tipic britanică, întâlnită la Pulp, Blur şi uneori şi The Cure.

Lansarea noului disc va fi precedată de un turneu în Marea Britanie şi Irlanda, care va aduce reprezentaţii live ale noilor melodii. Creaţia Kasabian este descrisă drept una optimistă şi noul single ar fi fost prima melodie scrisă pentru album. A durat 15 minute compunerea sa şi totul a curs din inspiraţia artiştilor.

Tracklistul lui "For Crying Out Loud" arată astfel:

 1. Ill Ray (The King)
 2. You're In Love With A Psycho
 3. TwentyFourSeven
 4. Good Fight
 5. Wasted
 6. Come Back Kid
 7. The Party Never Ends
 8. Are You Looking For Action
 9. All Through The Night
 10. Sixteen Blocks
 11. Bless This Acid House
 12. Put Your Life On It

Chiar din titlurile pieselor ne dăm seama că ele au de-a face cu viaţa de noapte, cu petrecerile şi în general cu viaţa de bonvivant britanic. Kasabian ne-a prezentat recent un teaser pentru un viitor videoclip, în care apar actorii britanici Noel Fielding şi Stephen Graham. Voioşia noilor piese ar fi inspirată şi de faptul că Leicester City, echipa oraşului din care se trage trupa a câştigat Premier League anul trecut.

Performanţele continuă şi acum în Champions League, iar trupa a cântat chiar la festivitatea de decernare a trofeului. David Bowie a fost citat ca inspiraţie pentru acest release. Kasabian ne-au vizitat la Summer Well 2015, fiind headlineri pentru seara a doua. Mai fuseseră în România şi în 2011, cu ocazia festivalului Tuborg Green Fest Peninsula.

PUBLICITATE
Comentează

Trending