Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Leona Lewis debutează pe Broadway, în musicalul "Cats"

Leona Lewis se va transforma într-o pisică, în primul ei rol de pe Broadway. Artista a fost invitată să joace în musicalul "Cats", după ce Nicole Scherzinger a renunţat la personajul pe care îl interpreta în spectacol.

Publicat

pe

După o pauză îndelungată, Leona Lewis revine în atenţia publicului  şi debutează pe Broadway, cu un rol în celebrul musical "Cats". Artista o va interpreta pe Grizabella în producţia regizată de Andrew Lloyd Webber, după ce Nicole Scherzinger a renunţat la personaj.

"Este o adevărată onoare să fiu întrebată de Andrew Lloyd Webber dacă vreau să fac parte din familia Cats. Nu voi uita niciodată cum mă uitam la show, când eram mică, şi cât de fascinată eram de magia pe care o transmitea", a declarat Leona Lewis.

Regizorul Lloyd Webber a afirmat despre Leona Lewis că este una dintre cele mai bune voci din generaţia ei. În schimb, despre  Nicole Scherzinger a declarat că este nebună, fiind dezamăgit de aceasta pentru că a renunţat la show, în favoarea unui loc în juriul de la X Factor.

Nicole Scherzinger a spus că nu a semnat niciodată un contract pentru musicalul "Cats", însă a rămas recunoscătoare pentru oportunitatea care i s-a oferit.

Trending