Urmărește-ne în Social Media

The Pussycat Dolls - React

The Pussycat Dolls s-a reunit după un deceniu de absenţă şi a lansat piesa "React". Single-ul care a cucerit deja topurile a primit un videoclip incendiar, care include coregrafii complexe, ţinute sexy, flăcări şi cadre demne de Vogue. Îl puteţi viziona în articol.

Grupul de 5 artiste a oferit un teaser cu privire la revenirea sa odată cu reprezentaţia de la varianta britanică de "X Factor" din noiembrie 2019. "React" este prima piesă a artistelor în 10 ani şi are un videoclip filmat în Los Angeles, sub bagheta regizorilor Braddley şi Pablo. În clip le vedem pe Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt şi Carmit Bachar dansând între flăcări, în apă şi peste scaune metalice.

The Pussycat Dolls se transformă pe rând în sirene, creaturi ale nopţii, vampe, dive şi femei fatale. Nu lipsesc costumele de latex şi body-urile de culoarea pielii. Versurile vorbesc despre femeia devenită crudă pentru că iubitului îi place să se joace în mod pasiv-agresiv. "Băiatul bun" a transformat femeia în "fată rea". "React" este prima piesă nouă lansată de Pussycat Dolls de la single-urile albumului "Doll Domination" din 2008. În ciuda unui succes uriaş al grupului, acesta şi-a încetat activitatea în 2010, după terminarea turneului global din 2009.

Fiecare muziciană din grup a început o carieră solo, cea mai de succes fiind Nicole Scherzinger. Reuniunea a fost anunţată în 2019, dar membrul original Melody Thornton nu a dorit să se regăsească în această formulă a trupei. Nicole Scherzinger a făcut şi aluzii la un al treilea album al cvintetului, dar va mai dura ceva până soseşte acesta, conform artistei:

În ultimii ani, noi toate, fetele am discutat şi am încercat când era un moment bun în viaţa tuturor şi s-a nimerit să fie acum. E grozav pentru că este reuniunea noastră de 10 ani. Acum o luăm pas cu pas. Ştiam că eram încântate de regvenire şi de acest single, dar şi de video, iar acum ne axăm pe turneu.

Iar muzica... vom vedea unde ne duce asta. Ne-am jucat cu numeroase melodii care sunt puternice, au acel ceva de imn şi sunt dansabile.

Turneul de reuniune Pussycat Dolls începe în Marea Britanie în aprilie 2020. Trupa lua naştere în 2003 şi avea să lanseze mari hituri precum "Don't Cha" şi "Buttons". Reuniunea a fost inspirată de cea Spice Girls şi de turneul lor din 2019.

Comentarii