Urmărește-ne în Social Media

will.i.am - Mona Lisa Smile featuring Nicole Scherzinger

will.i.am a lansat videoclipul noului single ”Mona Lisa Smile”. Piesa a fost înregistrată în colaborare cu Nicole Scherzinger, pentru vizual rapper-ul colaborând cu regizorul Michael Jurkovac.

Rapper-ul și producătorul britanic will i. am a înregistrat o nouă versiune a piesei “Smile Mona Lisa”, de pe albumul său din 2013, ”#willpower”. Melodia este intitulată acum ”Mona Lisa Smile”, fiind înregistrată în colaborare cu Nicole Scherzinger.

Pentru această nouă versiune, will i. am a filmat un videoclip ingenios, în care atât el, cât și Nicole, sunt transpuși în cele mai cunoscute tablouri expuse la Muzeul Luvru, chipurile lor înlocuindu-le pe cele ale lui Napoleon și Mona Lisa, printre altele. Vizualul este regizat de Michael Jurkovac, cu care will i. am a mai colaborat în 2010, la realizarea documentarului ”Black Eyed Peas: Live from the DNC”.

Piesa ”Mona Lisa Smile” a fost compusă de Will împreună cu George Pajon, Jr., Antonio Maria și Luis Bonfa și se va regăsi pe cel de-al 5-lea album de studio al producătorului. Discul va fi lansat pe 27 mai 2016 prin intermediul Interscope Records, pentru acest material artistul colaborând cu CL, Tinie Tempah, Sia, Pia Pia și colegii din trupa sa, The Black Eyed Peas. Titlul albumului nu a fost încă dat publicității.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Britney Spears lansează piesa "Mind Your Business", împreună cu will.i.am

După ceva teasing, Britney Spears a lansat în sfârşit o piesă nouă, "Mind Your Business", colaborare cu will.i.am. Fanii au păreri împărţite despre acest track dansabil de club.

Publicat

pe

Coperta single will.i.am britney spears mind your business
Coperta single will.i.am britney spears mind your business │ FOTO: Britney Spears

"Mind Your Business" aminteşte de perioada începutului anilor 2000, când toate vedele pop din anii '90 au făcut trecerea la un sound de club. Cumva Madonna a dat tonul, cu "Music" şi "Hung Up". În cazul lui Britney Spears şi will.i.am, muzica de club e infuzată serios cu influenţe de hip-hop. Versurile sunt repetitive şi track-ul are mai degrabă note înalte, decât bas.

"Mind Your Business bitch" e refrenul care răsună obsesiv prin single, amintind de replica celebră a artistei "It's Britney, bitch". Conform lui will.i.am, creierul din spatele producţiei acestei melodii, ea există de ceva vreme, dar abia acum a fost finalizată. Teaserele începeau pe 17 iulie, prin conturile de socializare ale lui will.i.am, iar el şi Britney sunt prieteni de ani buni, se pare.

Cei doi au mai lucrat împreună, will.i.am producând şi compunând câteva melodii de pe albumul din 2013 al lui Britney, "Britney Jean". Inclusiv preferata lui will, "Work Bitch". Nu uităm de hitul lor cu triplu disc de platină, "Scream & Shout", care a ajuns la miliardul de vizualizări pe YouTube în acest an. Între timp will.i.am lucrează la al cincilea său album solo.

Britney Spears e la a doua piesă lansată de când a început noua etapă a vieţii sale, ieşind de sub "tutela" de 13 ani a tatălui său. Cealaltă melodie nouă a fost tot o colaborare, de data asta cu Elton John pe piesa "Hold Me Closer". A devenit single-ul Billboard Hot 100 top 10 cu numărul 14 pentru pop star-ul american.

Spears este sărbătorită în aceste zile pe Broadway prin intermediul unui musical bazat pe hiturile sale, "Once Upon a One More Time". Va publica şi o carte de memorii în octombrie, "The Woman in Me".

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED