Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Ascultă "Till The End", noul single Jessie Ware compus pentru coloana sonoră a filmului "Me Before You" - AUDIO

Jessie Ware a dezvăluit noul single "Till The End", compus special pentru coloana sonoră a peliculei romantice "Me Before You". Conform artistei britanice, piesa transmite întru totul emoțiile surprinse în cartea lui Jojo Moyes, ce stă la baza filmului.
Jessie Ware

Jessie Ware

După coverul înregistrat după “A Dream Is A Wish Your Heart Makes” pentru o compilație Disney, Jessie Ware lansează o piesă originală, intitulată "Till The End". Melodia a fost compusă de artistă special pentru coloana sonoră a filmului "Me Before You", o dramă romantică ce are în prim-plan povestea lui William Traynor, un tânăr imobilizat în scaun cu rotile, și a Louisei Clark, o adolescentă dintr-un oraș de provincie. William este interpretat de actorul britanic Sam Claflin, cunoscut pentru aparițiile din ”Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” (2011) și ”The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 & 2”, iar Louisa este interpretată de Emilia Clarke, nimeni alta decât mama dragonilor din Game of Thrones.

Deși filmul se anunță a fi un succes doar din distribuție, ceea ce a captat atenția lui Jessie Ware a fost de fapt romanul scris de Jojo Moyes, care stă la baza peliculei "Me Before You".

"Am citit "Me Before You" în luna de miere, după ce auzisem atât de multe lucruri despre această carte. Așa că am fost emoționată atunci când mi s-a propus să apar pe coloana sonoră a filmului, considerând faptul că nu mă mai puteam dezlipi de roman din momentul în care am început să-l citesc. E o piesă ("Till The End") care înseamnă mult pentru mine și sper ca celor care o ascultă să le placă la fel de mult pe cât îmi place mie să o cânt", a declarat Jessie Ware pentru revista Elle.

Jessie Ware - "Till The End" - AUDIO

Pe soundtrack-ul filmului "Me Before You" se regăsesc și piese compuse de Imagine Dragons, The 1975, Ed Sheeran și Jack Garratt. Mai jos puteți consulta tracklist-ul albumului ”Me Before You (Original Motion Picture Soundtrack)”, care va fi lansat pe 3 iunie, în aceeași zi în care va avea loc și premiera filmului.

Tracklist ”Me Before You (Original Motion Picture Soundtrack)”:

  1. Numb - Max Jury
  2. Happy With Me - HOLYCHILD
  3. Unsteady (Erich Lee Gravity Remix) - X Ambassadors
  4. Till the End - Jessie Ware
  5. The Sound - The 1975
  6. Surprise Yourself - Jack Garratt
  7. Don't Forget About Me - Cloves
  8. Photograph - Ed Sheeran
  9. Not Today - Imagine Dragons

TRAILER: "Me Before You"

Citește mai multe despre Jessie Ware
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leona Lewis debutează pe Broadway, în musicalul "Cats"

Leona Lewis se va transforma într-o pisică, în primul ei rol de pe Broadway. Artista a fost invitată să joace...

Închide