Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Pavel Bartoș prezintă Media Music Awards (MMA) 2015

Pavel Bartoș prezintă ediția din acest an a galei muzicale Media Music Awards, ce va avea loc pe 3 septembrie la Sibiu. Îndrăgitul actor, prezentator al emisiunilor “Vocea României” și „Românii au Talent”, va urca pe scena din Piața Mare pentru a întreține atmosfera prin stilul său inconfundabil.

Publicat

pe

Pavel Bartoș
Pavel Bartoș

Este pentru prima dată când Pavel Bartoș acceptă să prezinte o gală muzicală, alegând Media Music Awards datorită notorietății evenimentului și a profesionalismului cu care acesta este organizat în fiecare an. Pe scena Media Music Awards va fi prezent si colegul său de la „Românii au Talent”, Smiley, îndrăgitul artist urmând să susțină un recital pentru cei peste 40.000 de spectatori așteptați în Piața Mare a Sibiului.

Cea de-a patra ediție a MMA va avea loc pe 3 septembrie. Pe o scena impozanta vor urca cei mai in voga artisti din Romania, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzari media in ultimul an: Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Recent a fost confirmat pe lista invitaților și Tiberiu Albu, câștigatorul ediției trecute a concursului Vocea României, alături de trupa sa, Fameless.

„Aștept cu nerăbdare data de 3 septembrie. Este prima scenă mare pe care voi cânta alături de colegii mei din trupa Fameless și sper să reusesc să-mi țin emoțiile în frâu. Am sperat ca după Vocea României voi mai scăpa de tremurat, deci prezența la Media Music Awards e un bun prilej de a verifica nivelul emoțiilor", a declarat Tiberiu Albu.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV.

Comentează

Trending