Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Harry Styles și Miguel vor urca pe scena showului Victoria’s Secret

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre artiștii care vor urca pe scena Victoria's Secret anul acesta.
Harry Styles

Harry Styles

Una dintre cele mai așteptate prezentări de modă ale anului, show-ul Victoria’s Secret va avea loc în acest an în China. Fostul membru al trupei One Direction, Harry Styles și artistul R&B Miguel vor urca pe scenă alături de una dintre cele mai cunoscute cântărețe din China, Jane Zhang.

Anul trecut, evenimentul a avut loc la Paris, iar artiștii invitați să cânte au fost The Weeknd, Lady Gaga și Bruno Mars.

Ed Razek, producător executiv Victoria’s Secret a pus o poză pe Instagram cu Miguel, având descrierea următoare:

“Un artist atât de talentat. Suntem fericiți să îl avem alături de noi.”

Inițial s-au auzit zvonuri că și Katy Perry va avea un moment în cadrul evenimentului, însă accesul artistei în China este interzis datorită unui concert controversat care a avut loc în 2015.

După succesul piesei “Sign of the times”, Harry Styles a lansat o altă piesă, denumită “Kiwi”. Albumul solo de debut a fost lansat în această primăvară și ne prezintă o altă față a artistului, o maturizare evidentă și o direcție muzicală schimbată.

Miguel este unul dintre artiști cunoscuți pentru trecerea de la zona underground la cea mainstream, unde a devenit în scurt timp, o figură memorabilă pentru pop și R&B, cu nominalizări, dar și premii Grammy câștigate.

Citește mai multe despre Harry StylesMiguel
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia lansează un album cu piese de Crăciun, "Everyday is Christmas"

Anunţat în plină vară, cel mai nou album semnat Sia este unul dedicat sărbătorilor de iarnă, mai bine zis Crăciunului....

Închide