Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Gala Media Music Awards 2017 va fi difuzată la TV

Gala premiilor Media Music Awards 2017 va fi transmisă pe TV, de postul Music Channel sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 14:00 și în reluare duminică, 15 octombrie, de la ora 15:00.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Gala Media Music Awards 2017 a avut loc pentru prima dată, în capitală, pe terasa centrului comercial ParkLake, după ce în anii trecuţi a fost găzduit la Sibiu. Cea de-a şasea ediţie a reunit cei mai titraţi cântăreți români, premiind cele mai difuzate piese din România. Înregistrarea evenimentului va fi difuzată de postul muzical Music Channel sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 14:00 și în reluare duminică, 15 octombrie, de la ora 15:00.

Pe scena Media Music Awards 2017 au urcat pentru a cânta live nume celebre precum Andra, Ştefan Bănică, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Anda Adam, Faydee, Deepcentral, Guess Who, Voltaj, Feli, Jo, Matteo, Randi, Lidia Buble, Fly Project, Ruby, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI şi Ioana Ignat. Evenimentul a fost prezentat de Alina Eremia și Dorian Popa. Au fost premiaţi artiştii care au avut cele mai multe difuzări la radio şi la TV, precum şi vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV.

Deschide lista câștigătorilor Media Music Awards 2017

Urmărește interviurile din backstage realizate în exclusivitate de InfoMusic

Trending