Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Andra și Ștefan Bănică vin mâine la Media Music Awards

Andra și Ștefan Bănică, doi dintre cei mai apreciați artiști din România, vin mâine la Media Music Awards, celebra gală de premii muzicale ce are loc, anul acesta, în premieră, în București, la ParkLake.

Cei doi artiști vor urca pe scenă pentru a susține recitaluri de neuitat, în superba locație în aer liber situată în parcul Titan, lângă lacul IOR.

Andra este, de altfel, cel mai premiat artist din România la Media Music Awards, solista câștigând în fiecare an, din 2012 încoace, mult râvnitele trofee de cristal.

Ștefan Bănică este însă la prima paticipare la Media Music Awards.

Alături de Andra și Stefan Banică, peste 30 de artiști de top vor participa mâine la Media Music Awards. Printre aceștia, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Anda Adam, Faydee, Deepcentral, Guess Who, Voltaj, Feli, Jo, Matteo, Randi, Lidia Buble, Fly Project, Ruby, Connect-R, Liviu Teodorescu, Ami, Ioana Ignat.

Media Music Awards 2017 va avea loc mâine, de la ora 17.30, în centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

Citește mai multe despre AndraȘtefan Bănică
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Pița - vocea care se transformă constant

Robert Pița a convins-o pe Loredana să apese butonul și să își mărească echipa cu un concurent talentat.

Închide