Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Trivium

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Trivium pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Trivium - The Wretchedness Inside

Videoclip Trivium The Wretchedness Inside

Trivium a lansat videoclipul piesei "The Wretchedness Inside", care concentrează reprezentaţiile trupei din ultima vreme. Metaliştii din Florida au făcut un adevărat obicei din a îşi prezenta piesele cu clipuri simple, în care apar doar muzicienii în înregistrări pline de pasiune. Urmăreşte noul clip în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Trivium - Beyond Oblivion

Videoclip Trivium Beyond Oblivion

Trivium a lansat un veritabil cântec de război în această săptămână, sub forma melodiei "Beyond Oblivion". Single-ul cel nou de pe discul lansat toamna trecută a primit un videoclip plin de energie, pe care îl puteţi urmări mai jos.

Videoclip nou:
Trivium - Thrown Into The Fire

Trivium - Thrown Into The Fire

Trivium a lansat aproape de Halloween noul single "Thrown Into the Fire", acompaniat de un videoclip clasic metal. Membrii trupei sunt protagoniştii săi, cântând într-o atmosferă sumbră, cu o singură sursă de lumină într-un tărâm misterios demn de "Twin Peaks".

Videoclip nou:
Trivium - The Heart From Your Hate

Videoclip Trivium The Heart From Your Hate

Trivium tocmai au confirmat detaliile finale despre noul lor album "The Sin and the Sentence", iar cu această ocazie au lansat şi un videoclip nou. E vorba despre vizualul piesei "The Heart From Your Hate", al doilea single de pe noul LP.

Videoclip nou:
Trivium - The Sin and the Sentence

Videoclip Trivium the Sin and the Sentence

Am descoperit Trivium prin intermediul unei coloane sonore de joc NFS şi de atunci trupa de heavy metal din Florida a rămas în playlistul meu mereu. Activi din 1999, băieţii revin în 2017 cu un nou album, prefaţat de single-ul "The Sin and the Sentence". Melodia primeşte un videoclip mai jos.

CLOSE
CLOSE