Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Trivium - The Sin and the Sentence

Am descoperit Trivium prin intermediul unei coloane sonore de joc NFS şi de atunci trupa de heavy metal din Florida a rămas în playlistul meu mereu. Activi din 1999, băieţii revin în 2017 cu un nou album, prefaţat de single-ul "The Sin and the Sentence". Melodia primeşte un videoclip mai jos.

"The Sin and the Sentence" aduce o voce clasică metal, alternată perfect cu ţipete de metalcore. Trivium şi Arch Enemy tocmai au anunţat un turneu comun în America de Nord, pentru aceasta toamnă. Îi vor însoţi britanicii de la While She Sleeps, dar şi trupa deathcore din New Jersey Fit for Autopsy. Trivium şi Arch Enemy au fost în turneu împreună de câteva ori în ultimul deceniu.

Cât despre noul single, acesta este plin de energie, are tobe hiperactive şi clasicul solo spre final, cu un duet de chitare care îmi aminteşte de începutul carierei celor de la Avenged Sevenfold. Vocalul Matt Heafy a revenit la o voce ceva mai aspră şi piesa are o dinamică excelentă. Au trecut 2 ani de la ultimul LP al trupei, "Silence in the Snow", primit cu reacţii mixte de public, pentru lipsa de voce mai dură.

E drept că Matt Heafy şi-a menajat corzile vocale atunci şi a învăţat noi tehnici pentru a ţipa mai eficient pe refren. Ca atare a revenit complet refăcut pe "The Sin and the Sentence". Solistul a declarat recent că a început să cânte una, până la 3 ore pe zi , pentru a exersa. Fanii trupei au primit bine acest release, resimţind elemente din albume ca "Silence în the Snow", "Shogun" sau "Ascendancy".

Grupul are acum un toboşar nou, pe Alex Bent, care s-a adaptat rapid la stilul colegilor săi. Trivium pregăteşte discul cu numărul 8, care nu are încă o dată clară de lansare. Ştim doar că ar putea debuta la toamnă. Formaţia se va afla în Europa în această lună, la festivaluri precum Wacken, Jolly Roger sau Woodstock-ul din Polonia.

Trivium ne-au vizitat în 2013, în cadrul festivalului "Rock the City".

Citește mai multe despre Trivium
Videoclipuri cu Trivium
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE