Urmărește-ne în Social Media

Trivium - The Wretchedness Inside

Trivium a lansat videoclipul piesei "The Wretchedness Inside", care concentrează reprezentaţiile trupei din ultima vreme. Metaliştii din Florida au făcut un adevărat obicei din a îşi prezenta piesele cu clipuri simple, în care apar doar muzicienii în înregistrări pline de pasiune. Urmăreşte noul clip în cadrul articolului.

De această dată îi vedem pe băieţi shredding şi făcând headbanging pe parcursul turneului global. "The Wretchedness Inside" nu are doar secţiuni de voce răguşită hardcore, ci şi porţiuni mai curate, care servesc ca pauză muzicală între chorusuri intense. Pe la mijlocul melodiei apare o secţiune foarte nervoasă, care creşte şi creşte până la o explozie de tobe şi riffuri demenţiale care îndeamnă la mosh pit şi headbanging.

Totul este "stins" cu câteva solo-uri măiastre ale chitaristului şi solistului într-o armonie ideală. Acest single este extras de pe ultimul album al trupei, "The Sin and the Sentence", lansat în octombrie 2017 prin Roadrunner Records.

A ajuns pe un loc 23 în topurile Billboard, respectabil pentru un release metal. Pentru muzicieni urmează un turneu nourd american, în care îi vor însoţi cei de la Avatar şi Light the Fire. Ultimul disc este al optulea din cariera trupei şi a avut nu mai puţin de 7 single-uri extrase. Printre acestea se numără "Thrown Into the Fire", "Betrayer" sau "Beyond Oblivion".

"The Sin and the Sentence" este primul album pe care apare toboşarul Alex Bent, care a mai cântat cu Battlecross şi Dragonlord. Acest LP este special şi pentru solistul Matt Heafy, care ne oferă din nou ţipete rock ca la carte, după ce pe precedentul release a lăsat-o mai moale din cauza unor probleme cu corzile vocale.

Acelaşi Heafy a descris noua piesă drept o compoziţie reprezentativă pentru dependenţa de "situaţii negative". E vorba despre un ciclu de abuz, de prietenii abuzive, de relaţii abuzive şi dependenţe toxice. Mesajul melodiei este cel al revelaţiei, când îţi dai seama că trebuie să ieşi din acea situaţie sau relaţie toxică. Practic e vorba despre sindromul Stockholm condensat într-o singură melodie.

Comentarii