Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Videoclip oficial: Trivium - Beyond Oblivion

Trivium a lansat un veritabil cântec de război în această săptămână, sub forma melodiei "Beyond Oblivion". Single-ul cel nou de pe discul lansat toamna trecută a primit un videoclip plin de energie, pe care îl puteţi urmări mai jos.

În luminile orbitoare de reflectoare trupa devine foc viu şi împinge pedala de acceleraţie a BPM-ului la maxim. "Beyond Oblivion" are clipul regizat de John Deed şi pune accent pe muzicieni şi fiecare tresărire a fibrei lor pe măsură ce cântă la instrumentul ales. Pe la mijlocul piesei, când se dezlănţuie solo-ul de tobe, energia emanată de clip devine impresionantă.

Pe Trivium ajungeam să îi cunoaştem la început de mileniu, ca nume ales pentru coloana sonoră de jocuri NFS. Au crescut mult de atunci, ajungând la 8 albume de studio prin "The Sin and the Sentence". Acest disc a sosit toamna trecută prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records. "Beyond Oblivion" are în spate o poveste amuzantă, spusă de basistul Paol Gregoletto:

Chitaristul Corey schimba canalele TV cu telecomanda şi a văzut cuvintele "Beyond Oblivion" la o emisiune. Le-a notat şi am simţit că pot să fac asta să funcţioneze pentru un chorus, aşa că a trebuie să mă gândesc la o temă cu privire la acest subiect.

Ascultam o serie de podcasturi despre inteligenţa artificială, iar ele comparau ideea tehnologiei viitoare cu cea a bombei atomice - felul în care am creat acest lucru imens, periculos şi care distruge lumea într-un moment în care nimeni nu se gândea la implicaţii. Melodia abordează asta din perspectiva cuiva care a creat această tehnologie şi abia acum o vede drept ceea ce este.

De pe noul disc am mai putut asculta până acum single-urile "The Heart From Your Hate", "Betrayer" şi "Thrown Into the Fire". Trupa porneşte într-un turneu european pe 10 martie, cu formaţiile Power Trip şi Venom Prison. Trivium a cântat în România în 2013, în cadrul festivalului Rock The City.

Citește mai multe despre Trivium
Videoclipuri cu Trivium
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE