Urmărește-ne în Social Media

Trivium - The Heart From Your Hate

Trivium tocmai au confirmat detaliile finale despre noul lor album "The Sin and the Sentence", iar cu această ocazie au lansat şi un videoclip nou. E vorba despre vizualul piesei "The Heart From Your Hate", al doilea single de pe noul LP.

Primul single a fost chiar "The Sin and the Sentence", care dă numele noului disc. Trivium va lansa acest material pe 20 octombrie, prin casa de discuri Roadrunner Records. Noul videoclip este filmat întâi în alb-negru, cu diferite unghiuri ale membrilor trupei făcând headbanding. Apar apoi cadre cu muzicienii în umbre roşiatice, care duc cu gândul la clipuri Queens of the Stone Age sau filtre de Sin City.

"The Heart From Your Hate" are acel aer de "ştiu melodia de undeva", o familiaritate neaşteptată, asociată unui imn heavy metal tipic. Există şi o uşoară melancolie de baladă metal, care se strecoară la chorusuri. Despre cel mai nou album Trivium am aflat că a fost înregistrat împreună cu producătorul Josh Wilbur, care şi-a adus aportul la sunetul celor de la Gojira şi Lamb of God în ultimii ani.

Au trecut 2 ani de la ultima lansare Trivium, "Silence in the Snow". Între timp grupului i s-a alăturat un nou toboşar, Alex Bent. Trivium se pregăteşte să încheie o serie de concerte în Europa în această lună, după apariţii la festivalul Wacken Open Air din Germania sau Woodstock în Polonia. Urmează un turneu nord american, împreună cu Arch Enemy, While She Sleeps şi Fit for an Autopsy.

"The Sin and the Sentence" va avea 11 piese şi judecând după faptul că primul single a ajuns la 1.7 milioane de vizualizări în 3 săptămâni, formaţia este în vogă printre metalişti. Trivium au cântat în România în 2013, la festivalul Rock the City.

Comentarii