Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Trivium - Thrown Into The Fire

Trivium a lansat aproape de Halloween noul single "Thrown Into the Fire", acompaniat de un videoclip clasic metal. Membrii trupei sunt protagoniştii săi, cântând într-o atmosferă sumbră, cu o singură sursă de lumină într-un tărâm misterios demn de "Twin Peaks".

"Thrown Into the Fire" este cel mai nou single extras de pe albumul "The Sin and the Sentence", care a debutat pe 20 octombrie, prin Roadrunner Records. Grupul american are în fundal elemente ale naturii, precum foc, furtuni şi ceaţă în acest clip. Matt Heafy alternează între voce curată şi growl-ul metal pentru care trupa e cunoscută. Trivium se află în acest moment într-un turneu nord american, împreună cu Arch enemy, While She Sleeps şi Fit for an Autopsy.

Relaţia dintre Trivium şi Arch Enemy e specială, cele două trupe concertând împreună în turnee de un deceniu deja. Noul disc, "The Sin and the Sentence" a fost înregistrat la Hybrid Studios, în Santa Ana, California. Producătorul Josh Wilbur a şlefuit sunetul formaţiei, având experienta colaborărilor cu Lamb of God şi Gojira. Formaţia a făcut doar 2 ani de pauză de la ultimul LP, "Silence în the Snow", din 2015.

Noul disc aduce contribuţia în premieră a toboşarului Alex Bent, care s-a alăturat formaţiei în 2016. Pe parcursul verii am putut asculta single-urile "The Sin and the Sentence" şi "The Heart From Your Hate", dovedind că muzicienii au păstrat soundul agresiv care i-a adus pe coloane sonore de jocuri NFS.

Trivium a concertat în România în 2013, în cadrul festivalul Rock the City, unde au urcat pe scenă Rammstein şi Bullet for My Valentine.

Citește mai multe despre Trivium
Videoclipuri cu Trivium
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE