Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
List/Grid

Videoclipuri lansate de Nicoleta Nucă

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Nicoleta Nucă pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă & Vescan - Tăcerea

Nicoleta Nucă - Tăcerea

Nicoleta Nucă lansează un nou videoclip pentru piesa "Tăcerea" în colaborare cu Vescan. Videoclipul este un portret al zbuciumului din interiorul relațiilor de cuplu ilustrat prin dansul dintre un bărbat și o femeie.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă - TRU TRU TRU feat. Planeta Veselă

Planeta Veselă - TRU TRU TRU (+Nicoleta Nucă): Cântece educative pentru copii

Nicoleta Nucă este cunoscută pentru vocea sa puternică și pentru piese de dragoste sensibile și emoționante. Cu toate acestea, artista nu uită să fie și copil, lansând împreună cu cei de la Planeta Veselă piesa “TRU TRU TRU”.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă - N-am Pierdut Nimic

Nicoleta Nuca - N-am Pierdut Nimic

Nicoleta Nucă revine toamna aceasta cu o piesă în ton cu mișcarea feministă. Single-ul se numește ”N-am Pierdut Nimic” și este acompaniat de un videoclip ce completează perfect ideea melodiei, surprinzând-o pe Nicoleta foarte sigură pe ea, în ipostaze provocatoare.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă - Ai Uitat Cine Ești

Nicoleta Nuca - Ai Uitat Cine Ești

Nicoleta Nucă a lansat videoclipul noului single ”Ai Uitat Cine Ești”. Piesa este compusă de Irina Rimes, vizualul fiind regizat de Bogdan Păun.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă - Alt Tu

Videoclip Nicoleta Nuca Alt Tu

Nicoleta Nucă prezintă piesa "Alt Tu", un single nou, care primeşte un videoclip mai jos. Clipul prezintă o poveste de dragoste pe malul unui lac, cu îndrăgostiţii plimbându-se în natură, alternată cu peisajul urban.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă feat. NOSFE - Insula

Videoclip Nicoleta Nuca Nosfe Insula

Nicoleta Nucă a lansat la începutul acestei săptămâni o nouă piesă, "Insula", o colaborare cu NOSFE de la Şatra B.E.N.Z. Acesta este al doilea single din 2017 pentru artistă şi melodia primeşte şi un videoclip senzual.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă - Când Pleci (by Carla's Dreams)

Nicoleta Nucă - Când pleci

Nicoleta Nucă a lansat videoclipul noului single ”Când Pleci”. Piesa este compusă de Carla's Dreams, la fel ca și single-ul anterior al artistei, ”Amintiri”.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă - Amintiri (by Carla's Dreams)

Nicoleta Nucă - Amintiri

Nicoleta Nucă a lansat videoclipul noului single ”Amintiri”. Piesa este compusă de Carla's Dreams și produsă de Alex Cotoi și Claudiu Ursache.

Videoclip nou:
Direcția 5 și Nicoleta Nucă - Salut! Ce faci?

Directia 5 & Nicoleta Nuca - Salut! Ce faci?

Direcția 5 și Nicoleta Nucă au lansat videoclipul noului single ”Salut! Ce faci?”. Aceasta este prima colaborare a trupei cu Nicoleta.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă - Castele de nisip

Nicoleta Nucă a lansat piesa „Castele de nisip”, pe care a interpretat-o în premieră la concertul Carla's Dreams de la Arenele Romane. Single-ul a fost compus de Marius Dia, GEØRGE și Mădălin Roșioru, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă – Inima mea

Nicoleta Nucă - Inima Mea

Nicoleta Nucă revine la început de 2016 cu o nouă piesă, intitulată “Inima mea”. Melodia a fost compusă de Florian Rus și Mădălin Roșioru, iar videoclipul a fost filmat la Chișinău cu Roman Burlaca și echipa lui de la BR Films.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă - Liniştea

Nicoleta Nuca

Nicoleta Nucă a lansat cel de-al doilea single de la debutul său - "Liniştea". Piesa a fost produsă de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost filmat în Chişinău.

Videoclip nou:
Cabron feat. Nicoleta Nucă - Adevăr sau minciună

Cabron feat. Nicoleta Nuca - Adevar sau Minciuna

Cabron a colaborat cu Nicoleta Nucă pentru noul lui single, ”Adevăr sau minciună”. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Bogdan Daragiu.

Videoclip nou:
Nicoleta Nucă, INNA, Antonia – Nu sunt

Nu sunt - Nicoleta Nuca, Inna & Antonia

Nicoleta Nucă a lansat o versiune live, specială a piesei “Nu sunt”, pe care o interpretează împreună cu INNA și Antonia.

CLOSE
CLOSE