Kendrick Lamar / Katy Perry / The WeekendNominalizările MTV VMA 2017, dominate de Kendrick Lamar, Katy Perry și The Weekend Poze concert Depeche Mode la Cluj-Napoca 2017 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
David Gilmour, Live at PompeiiDavid Gilmour este "Live at Pompeii" într-un film ce surprinde concertele din 2016 - TRAILER

Videoclip oficial: Nicoleta Nucă - Alt Tu

Nicoleta Nucă prezintă piesa "Alt Tu", un single nou, care primeşte un videoclip mai jos. Clipul prezintă o poveste de dragoste pe malul unui lac, cu îndrăgostiţii plimbându-se în natură, alternată cu peisajul urban.

Nicoleta Nucă şi o figură masculină se caută prin peisajul montan, dar mesajul auzit este de unul de putere feminină. "Dacă nu eşti tu, o să fie Alt Tu" sunt versurile cântate de artistă. Promovează un mesaj de independenţă a femeii moderne, care nu depinde nici măcar de masculul alfa. Nesiguranţele din relaţia celor doi sunt reprezentate de el, care se scufundă încet într-o mlaştină din pustiu.

"Alt Tu" este prima piesă la care Nicoleta Nucă s-a ocupat de compoziţie, dar și de versuri. La realizarea sa a contribuit Theea Miculescu. Nicoleta consideră acest release o "piesă-manifest", în care prezintă o porţiune din personalitatea sa. Producţia îi aparţine lui Alex Cotoi, cunoscut pentru compoziţiile realizate pentru Carla's Dreams.

Videoclipul este regizat şi filmat de către SAN, cu care cântăreața a colaborat şi la single-ul "Insula". Acea piesă a fost un featuring cu NOSFE şi descrie distanţa şi emoţia dintr-o relaţie. Printre piesele-hit ale Nicoletei Nucă din ultimii ani se numără "Nu Sunt", "Liniştea", "Inima Mea" şi "Castele de Nisip".

Artista s-a remarcat în ultima jumătate de an prin interpretarea unor single-uri compuse de Carla's Dreams, "Amintiri" şi "Când pleci".

Citește mai multe despre Nicoleta Nucă
Videoclipuri cu Nicoleta Nucă
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE