Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Nicoleta Nucă feat. NOSFE - Insula

Nicoleta Nucă a lansat la începutul acestei săptămâni o nouă piesă, "Insula", o colaborare cu NOSFE de la Şatra B.E.N.Z. Acesta este al doilea single din 2017 pentru artistă şi melodia primeşte şi un videoclip senzual.

"Insula" a fost compusă de către Theea Miculescu şi de producţie s-au ocupat Alexandru Antonescu (Zagga) şi Cătălin Tamazlicaru. Instrumentalul este unul cu influenţe orientale, iar piesa este lentă şi lascivă. Nicoleta apare atingându-şi părul şi buzele cu gândul la un iubit care e departe de ea. Pe NOSFE îl vedem la mijlocul piesei, ca element masculin în contrast cu feminitatea de la începutul clipului.

Pe fundal alb-negru şi între ruine metalice, veteranul Şatra "scuipă" rime despre o relaţie complicată. Nicoleta Nucă a descris astfel piesa:

"Insula" vorbeşte despre distanţa şi, în acelaşi timp, emoţia, care apar într-o relaţie. Sunt foarte încântată de rezultatul final şi vreau să îi mulţumesc lui NOSFE pentru toată contribuţia la această piesă.

Şatra B.E.N.Z. e pe val acum după lansarea celui mai nou album, iar componenţii săi au tot mai multe oferte de colaborări. NOSFE a spus despre această piesă:

"Insula" este o piesă care m-a transpus într-o altă lume. Când am scris versurile, mi-am imaginat că sunt înconjurat de o apă infinită şi că mă predau ei fără niciun regret. Am apreciat-o dintotdeauna pe Nicoleta, pentru vocea şi determinarea ei. Mă bucur foarte mult de această colaborare. Bless!

Regizorul videoclipului este SAN, iar ţinuta Nicoletei Nucă e semnată de Eniko Szanto. Artista debuta în 2015 cu single-ul "Nu Sunt", urmând apoi hit după hit, precum "Linişte" sau "Inima mea". Au urmat şi colaborări importante cu Direcţia 5 sau Carla's Dreams.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nicoleta NucăNosfeȘatra B.E.N.Z.
Videoclipuri cu Nicoleta NucăNosfeȘatra B.E.N.Z.
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE