Urmărește-ne în Social Media

Nicoleta Nucă feat. NOSFE - Insula

Nicoleta Nucă a lansat la începutul acestei săptămâni o nouă piesă, "Insula", o colaborare cu NOSFE de la Şatra B.E.N.Z. Acesta este al doilea single din 2017 pentru artistă şi melodia primeşte şi un videoclip senzual.

"Insula" a fost compusă de către Theea Miculescu şi de producţie s-au ocupat Alexandru Antonescu (Zagga) şi Cătălin Tamazlicaru. Instrumentalul este unul cu influenţe orientale, iar piesa este lentă şi lascivă. Nicoleta apare atingându-şi părul şi buzele cu gândul la un iubit care e departe de ea. Pe NOSFE îl vedem la mijlocul piesei, ca element masculin în contrast cu feminitatea de la începutul clipului.

Pe fundal alb-negru şi între ruine metalice, veteranul Şatra "scuipă" rime despre o relaţie complicată. Nicoleta Nucă a descris astfel piesa:

"Insula" vorbeşte despre distanţa şi, în acelaşi timp, emoţia, care apar într-o relaţie. Sunt foarte încântată de rezultatul final şi vreau să îi mulţumesc lui NOSFE pentru toată contribuţia la această piesă.

Şatra B.E.N.Z. e pe val acum după lansarea celui mai nou album, iar componenţii săi au tot mai multe oferte de colaborări. NOSFE a spus despre această piesă:

"Insula" este o piesă care m-a transpus într-o altă lume. Când am scris versurile, mi-am imaginat că sunt înconjurat de o apă infinită şi că mă predau ei fără niciun regret. Am apreciat-o dintotdeauna pe Nicoleta, pentru vocea şi determinarea ei. Mă bucur foarte mult de această colaborare. Bless!

Regizorul videoclipului este SAN, iar ţinuta Nicoletei Nucă e semnată de Eniko Szanto. Artista debuta în 2015 cu single-ul "Nu Sunt", urmând apoi hit după hit, precum "Linişte" sau "Inima mea". Au urmat şi colaborări importante cu Direcţia 5 sau Carla's Dreams.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Anda Adam și Nicoleta Nucă vor participa la noul sezon "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon, iar Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt primele concurente care se vor lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Anda Adam ("Gloanțe oarbe") / Nicoleta Nucă ("Fata din oglindă")
Anda Adam ("Gloanțe oarbe") / Nicoleta Nucă ("Fata din oglindă") │ FOTO: captură YouTube

Cele două cântărețe au acceptat provocarea noului sezon "Bravo, ai stil! Celebrities", emisiune ce va începe în toamnă, la Kanal D. Anda și Nicoleta vor demonstra că se pricep și la modă, nu doar la muzică. Concursul va fi completat de încă șapte concurente. În total, cele nouă vedete vor trebui să treacă cu brio de provocările lansate de jurați.

"Abia aștept să înceapă această nouă provocare pentru mine! Este o <<ieșire>> din zona mea de confort, unde voi învăța cu siguranță multe...Sper că îmi veți fi alături și în această aventură și mă voi bucura de susținerea voastră", a scris Nicoleta Nucă pe pagina sa de Instagram.

Story Instagram Nicoleta Nucă

Story Instagram Nicoleta Nucă │ FOTO: Nicoleta Nucă

Anteriorul sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost câștigat de Alexandra Ungureanu. Cântăreața a demonstrat perseverență și implicare și s-a făcut remarcată printr-o evoluție surprinzătoare, clasându-se încă de la început în fruntea clasamentului.

"Bravo, ai stil!" a debutat în 2016, devenind rapid una dintre cele mai vizionate emisiuni din România. Show-ul urmărește o serie de concurente care prezintă diverse stiluri pe tot parcursul săptămânii și sunt jurizate pentru creativitatea ținutelor. În ultimele sezoane, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu au ocupat scaunele juriului.

Despre Anda Adam și Nicoleta Nucă

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, În cei peste 20 de ani de carieră, cântăreața a lansat piese precum "Selecta" feat. Alex Velea, "Dacă ar fi", Nu te-am uitat" feat R.A.C.L.A., "Amo" sau "Gloanțe oarbe".

Nicoleta Nucă a lansat primul single imediat după participarea la X Factor, iar "Nu sunt" a fost un adevărat succes, cu peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat piese precum "Liniștea", "Inima mea", "Castele de nisip", "Amintiri", "Când pleci", "N-am pierdut nimic", "Tot mai rar", iar în aprilie 2020 a lansat "Protest", o piesă cu un mesaj puternic de dragoste. În vară, Nicoleta a colaborat cu Pasha Parfeni pentru "Lasă-mă", un single despre importanța dorului într-o relație de lungă durată. Printre cele mai recente piese lansate de artistă se numără "Ultima Oară" și "Fata din oglindă".

Citește în continuare