Urmărește-ne în Social Media

Nicoleta Nucă - Regretul Preferat

Nicoleta Nuca a lansat "Regretul preferat", un single cu un mesaj aparte pentru toți cei care, în ciuda dezamăgirilor, aleg să creadă în iubire, chiar dacă ajung să fie "regretul preferat". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Cu muzica și versurile compuse de Gabriel Stănoiu și Vlad Cireșan, "Regretul preferat" te poartă într-o călătorie muzicală a deciziilor, unde dezamăgirile sunt puse față în față cu momentele frumoase, iar inima este cea care are decizia finală.

"<<Regretul preferat>> este o piesă despre oamenii care din iubire, obsesie sau frică aleg să rămână într-o relație deși știu că le face rău. Personal, percep în această piesă o urmă de sindromul Stockholm, adică victima îndrăgostită de abuzator și deși este conștient/ă că îi face rău, alege să rămână acolo", a declarat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă a lansat primul single imediat după participarea la X Factor România, iar "Nu sunt" a fost un real succes, cu peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube. "Liniștea", "Inima mea", "Castele de nisip", "Amintiri", "Când pleci", "N-am pierdut nimic", "Tot mai rar", "Protest" sunt doar câteva dintre piesele de succes ale Nicoletei. Anul trecut, înainte de Ziua Internațională a Femeii, a lansat un single dedicat tuturor femeilor din lume - "Fata din oglindă" - o piesă emoționantă bazată pe o poveste reală, personală, inspirată din propriile experiențe. Toamna trecută, artista a lansat "Spune-mi", o piesă despre societate care de multe ori ne sufocă și ne poate aduce cu ușurință în pragul anxietății.

Comentarii